Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIGT JOBB

Nolato Cerbo söker en Senior Kvalitetsingenjör

Vi är på en tillväxtsresa och vi vill stärka oss i vårt samarbete med våra kunder i utveckling och tillverkning av medicintekniska produkter, i början av nästa år kommer vi att certifiera oss för ISO 13485. Med din bakgrund och erfarenhet kommer du stötta organisationen att ta steget och växa i denna riktning men även vara med att utveckla oss inom nuvarande produktportfölj.

Nolato Cerbo ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE. Nolato Cerbo, som ingår i affärsområdet Medical Solutions, är marknadsledande utvecklare och tillverkare av primära läkemedelsförpackningar i polymera material och har ca 160 medarbetare i Trollhättan samt vid säljbolag i Tjeckien och Frankrike. Tillverkningen sker till stor del i hygienmiljö och karaktäriseras av mycket höga krav på bl.a. produktsäkerhet och spårbarhet. Bland kunderna finns ledande läkemedelsföretag.

 

ARBETSUPPGIFTER

Kvalitetssäkring i projekt med uppgifter såsom att skapa testplaner, medverka i framtagning av kravspecifikationer, skapa och uppdatera produktionsdokumentation.
Du hanterar kundreklamationer vilket innebär intern koordinering och stöd till ärendeansvarig samt kommunikation till kund.
Vid förändringar i tillverkningsprocesser är du delaktig i riskbedömningar, provkörningar och valideringsprocessen.

UTBILDNING OCH ERFARENHET

Du har en lämplig högskoleutbildning, är civil- eller högskoleingenjör, med kompetens inom kvalitetsområdet. Du har lång har erfarenhet av kvalitetsarbete inom en tillverkande, medicinteknisk och/eller läkemedelstillverkande industri med kunskap om ISO 13 485 alt. 15 378, du besitter även stor kunskap inom regulatoriska krav.

Har du kunskap inom SPS och Six sigma, gärna certifierad Black belt, ses detta som meriterande.

Som person vill vi att du har stort intresse för att utveckla och förbättra metoder och rutiner, har en förmåga att arbeta effektivt, metodiskt samt har problemlösningsförmåga.

Du ska behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Goda kunskaper i Microsoft Office är ett krav.

Vårt Team Cerbo Spelsystem är vår interna skrift som beskriver vårt sätt att arbeta, där medarbetarskap och värderingar står i fokus, hur allt hänger ihop och hur vi skall arbeta tillsammans som lag för att vi varje dag ska bli lite bättre. Som medarbetare på Nolato Cerbo, ser vi att denna skrift används, respekteras och efterlevs i arbetet.
Då vi tillverkar förpackningar till läkemedelsindustrin ställs det stora krav på kvalitet, hygien och dokumentation.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid, med placering i Trollhättan.

INTRESSERAD

I den här rekryteringen samarbetar Nolato Cerbo med Hudson Nordic som rekryteringspartner. 
Om du har några frågor gällande denna rekrytering är du välkommen att kontakta Fredrik Ålund, Rekryteringskonsult, på [email protected]
 

Trollhättan

Trollhättan, Sweden

Ansök innan

December 11, 2022

Kontakt person

Fredrik Åhlund [email protected]

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Cerbo

Located in Trollhättan in western Sweden, Nolato Cerbo develops and manufactures polymer products for the medical device industry, and customized and standard primary packaging solutions for the pharma industry.