Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Nolato Gota söker HR-chef

Har du tidigare erfarenhet av HR ansvar i medelstort företag och vill vara med i vår resa att utveckla Nolato Gota till Världens bästa plastfabrik? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Nolato Gota AB ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE. Nolato Gota ingår i affärsområdet Industrial Solutions där Nolato Gota är fokuserade på fordonsbranschen. Idag producerar och levererar Nolato Gota komplicerade formsprutade detaljer, i avancerade automatiserade produktionsanläggningar.

 

Vi söker dig som brinner för HR och har erfarenhet att hantera alla typer av HR frågor. Vi tror att du har kunskaper och intresse av att arbeta med HR arbete från ax till Limpa, här kommer du få stötta chefer och medarbetare i HR frågor på daglig basis, parallellt med att du är med och säkrar att vi utvecklar företaget och medarbetarnas kompetens i den takt som kunderna önskar. Vi tror också att du har erfarenhet av grupp och chefsutveckling, som är en vital del i att utveckla bolaget framåt.

Engelska och svenska behärskar du väl i tal och skrift.

 

Uppdraget

Ditt uppdrag är att tillsammans med teamet utveckla Nolato framåt för att befästa den position bolaget har erövrat under de sista åren. Du kommer bli ansvarig för HR funktionen och sitta med i ledningsgruppen. Bolaget består av ca 230 medarbetare, där merparten är kollektivanställda. För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad, analytisk samt gillar att ta dig an utmaningar.  Bolaget har växt i snabb takt under senaste decenniet och behöver fokusera på standardisering och samtidigt möta kundernas ökade förväntningar när det gäller kompetens, leveransprecision och kvalitet. Inom HR kommer du jobba aktivt med

  • Rekrytering
  • Kompetensutveckling
  • Chefsstöd
  • Personal- och ledarutveckling
  • Arbetsmiljöansvar
  • Övriga närliggande HR frågor som uppstår inom ett medelstort bolag

 

Som person behöver du vara coach och lagspelare som brinner för att skapa ett vinnande team. HR  är en vital byggsten Nolato Gotas vision ”Nolato Gota världens bästa formsprutningsföretag!”.

Nolato Gota AB verkar inom IKEMs avtalsområde.

 

Ort

Götene, Sweden

Ansök innan

December 16, 2021

Kontaktperson

Olof Pettersson, VD/Managing Director Nolato Gota AB +46 76 695 5600 olof.pettersson@nolato.com

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Gota

Located in Götene in western Sweden, Nolato Gota offers full-service solutions for the automotive and general industry markets.