Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Assembly Engineer

Nolato MediTech söker en driven Assembly Engineer för att förstärka och säkerställa projektleveranser samt support till fabrikerna i Hörby och i Lomma. 

Nolato MediTech ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE. Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering.

 

I produktionen formsprutas produkter av plast och silikon som även i många fall efterförädlas genom montering och packning. Som Assembly Engineer kommer du ansvara för projektleveranser eller ta helhetsansvaret för mindre projekt/aktiviteter. Som kontraktstillverkare äger Nolato normalt inte själva produkten utan uppdragen ligger i att industrialisera genom maskininköp och implementering för att möjliggöra produktion. Du kommer ha ett nära samarbete med framförallt produktion samt kvalitetsavdelningen men i många fall även leverantörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Projektleveranser
  • Delprojektledning / koordinering
  • Delta/driva: URS, DQ, FAT, SAT, V&V, PQ
  • Dokumentation
  • Linjeaktiviteter / förbättringsaktiviteter / konstruktion
  • Produktions- samt projektsupport

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi tänker oss att du har en relevant högskoleutbildning inom tex maskinteknik samt några års erfarenhet från liknande arbete. Du har en bra inblick och förståelse för standarder inom produktion samt projekt. Du har tidigare drivit delprojekt och är van vid att själv ta ansvar för dina uppdrag. Du kan hantera flera olika kravställare och förstå förväntningar och mål. Meriterande är om du tidigare arbetat inom MedTech där du har erfarenhet från ISO13485 och GMP. Goda språkkunskaper inom Svenska och Engelska är ett krav.

Personliga Egenskaper

Du är ansvarstagande, välorganiserad och affärsmässig och har förmågan att vara drivande och beslutsmässig när situationen kräver. Vi ser att du är strukturerad i ditt arbete och utmanar rutiner och arbetssätt som anses går att förbättra. Vi tror att du är prestigelös i ditt arbete och har lätt för att samarbeta och koordinera. Du är positiv och ser möjligheter och är bra på att få med dina kollegor i ditt driv. Vi tror att du ser ett värde i det som genomförs och har en förståelse för de affärsmodeller som används.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i en framgångsrik börsnoterad koncern som ger dig stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Du är med i vår resa och har möjligheter att påverka våra vägval. Tjänsten är placerad i Hörby men det kan förekomma uppdrag i fabriken i Lomma. Förväntningen är att merparten av tiden är på arbetsplatsen.

Ansökan

Stämmer ovan beskrivning in på dig och du känner att detta är ett tillfälle som inte får missas?

Skicka då in din ansökan till hr.meditech@nolato.com senast den 2023-06-12.

Vill du veta mer, kontakta:

Industrial Engineering Manager; Jakob Jönsson, +46 766 956 082, Jakob.jonsson@nolato.com

HR Business Partner; Stefan Hasselblad, 0768-617183, stefan.hasselblad@nolato.com

Ort

Hörby, Sweden

Ansök innan

June 12, 2022

Kontaktperson

Stefan Hasselblad stefan.hasselblad@nolato.com

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato MediTech

With two sites, located in Hörby and Lomma in southern Sweden, Nolato MediTech offers full-service solutions for the medical device and pharma industries.