Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Ekonomiassistent - Leverantörsreskontra

Drivs du av utveckling, effektivisering och vill vara med på en förändringsresa? Då har vi en intressant tjänst att erbjuda, ekonomiassistent med inriktning på leverantörsreskontra.

Nolato MediTech ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE. Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering.

 

Arbetsbeskrivning

Som Ekonomiassistent får du en betydelsefull roll att hantera och ansvara för leverantörsreskontra och ta fram ekonomiska beslutsunderlag i det löpande redovisningsarbetet. Du rapporterar till ekonomichefen men kommer också ha ett tätt samarbete med redovisningsekonomen i företaget. Du kommer i rollen arbeta med våra två produktionssiter i Hörby och Lomma med placering i Hörby.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innebära:

  • Tillsammans med övriga på ekonomiavdelningen säkerställa att bokslut upprättas inom utsatt tid.
  • Ansvarig för e-faktura system och leverantörsreskontran.
  • Ansvarar för utbetalning av attesterade och godkända leverantörsfakturor.
  • Avstämning månatlig av konton inom reskontran.
  • Myndighetsrapporter till t ex SCB.
  • Vara behjälplig och serva chefer och övrig personal med frågor och uppföljningar.
  • Följer upp och korrigerar brister och oklarheter samt göra uppföljningar och analyser vid behov.
  • Utveckla/förbättra metoder och rutiner för en effektivare ekonomistyrning.

Lämplig bakgrund

Du bör ha erfarenhet av löpande redovisning, gärna från producerande företag. Du har lämplig utbildning (minst gymnasium) och gärna ett antal års arbetslivserfarenhet. Du är van att arbeta både självständigt och i grupp, är noggrann, stresstålig och flexibel i arbetstid. Du har goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har arbetat i affärssystemet IFS.Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. För att lyckas i tjänsten är du en serviceinriktad, kommunikativ person som har lätt för att samarbeta och skapa kontakter och förtroende genom hela organisationen.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i en framgångsrik börsnoterad koncern som ger dig stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Du får även möjlighet att arbeta med LEAN och möjlighet att utveckla våra processer och styrmedel.

Ansökan

Stämmer ovan beskrivning in på dig och du känner att detta är ett tillfälle som inte får missas?

Skicka då in din ansökan till [email protected] senast den 23:a december 2022.

För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta:

Stefan Hasselblad, HR Business Partner, [email protected], 0768-617183.

Fredrik Parnfors, Director Finance/HR/IT, [email protected], 0707-148200

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ort

Hörby, Sweden

Ansök innan

December 23, 2022

Kontaktperson

Stefan Hasselblad [email protected]

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato MediTech

With two sites, located in Hörby and Lomma in southern Sweden, Nolato MediTech offers full-service solutions for the medical device and pharma industries.