Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Löneadministratör

Placerad i Hörby för arbete med hela löneprocessen till våra fabriker i Lomma och Hörby.

Nolato MediTech ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE. Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering.

 

Vi söker en noggrann och servicemedveten löneadministratör med placering i Hörby.

 

Arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer du arbeta med hela löneprocessen på företaget med ca. 300 anställda på två fabriker. Det innebär att arbeta i lönesystemet Agda PS med att bl.a. göra förändringar i schema, göra semesterberäkningar och betala ut lön. Du kommer vara ett stöd till medarbetare och chefer vid lönefrågor och tidsregistrering. Du kommer även vara stöd till medarbetare vid registrering av reseräkningar som även det görs i Agda. Rollen innebär även samarbete och arbete med HR administration och ekonomi t.ex. lönekartläggning, rapporter till myndigheter samt administrera andra processer tillsammans med HR/ekonomi-chef och HR Business Partner.

Profil

Vi ser gärna att du har en utbildning inom löneadministration eller arbetslivserfarenhet inom området. Stort plus om du har arbetat i Agda PS tidigare men även meriterande om du är van vid att arbeta i andra lönesystem. Du har en förståelse för hela löneprocessen och tycker det är roligt att arbeta med personalfrågor. Det är även bra om du kan använda Excel och övriga Officepaket väl.

Vi tror du är servicemedveten och är duktig på att arbeta administrativt. Du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hålla en hög kvalitet i ditt arbete.

Vi tycker om att hitta förbättringar i det vi gör så du får gärna tycka om att hitta förbättringar i dina arbetssätt och processer.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i en framgångsrik börsnoterad koncern som ger dig stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

Tjänsten är på heltid och med placering i Hörby.

Intresserad

För att veta mer om tjänsten kontakta HR/Finans Manager Fredrik Parnfors, +46 707-148200, Fredrik.Parnfors@nolato.com

Din ansökan skickar du till hr.meditech@nolato.com och vi vill ha den senast den 2021-11-14.

Vi arbetar löpande med rekryteringen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ort

Hörby, Sweden

Ansök innan

November 15, 2021

Kontaktperson

Stefan Hasselblad stefan.hasselblad@nolato.com

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato MediTech

With two sites, located in Hörby and Lomma in southern Sweden, Nolato MediTech offers full-service solutions for the medical device and pharma industries.