Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Vi söker en Automationselektriker

Till vår produktionsenhet i Torekov söker vi en Automationselektriker.

Nolato MediTor ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE. Nolato MediTor AB är ett välkänt företag i branschen och samarbetar sedan lång tid med ledande Life Science bolag över hela världen. Vi ligger i vackra Torekov i nordvästra Skåne och ingår i affärsområde Medical Solutions. Vi utvecklar och tillverkar medicintekniska produkter inom medicinteknik och läkemedel. I produktionen tillverkar och vidareförädlar vi de flesta polymera material, som silikon, plast, TPE, syntet och naturlatex. Vi arbetar inom områdena produkt- och processutveckling, formsprutning, doppning och extrudering. Förutom tillverkningsteknologier utför vi både helautomatiska och manuella montage.Nolato MediTor söker dig automationselektriker med intresse för att utveckla automationslösningar och industriell digitalisering. Nolato MediTor erbjuder utmanande arbetsuppgifter och en möjlighet att påverka företagets utveckling och framtid då man befinner sig i en expansiv fas med god tillväxt. Som automationselektriker får du arbeta både med att utveckla och implementera nya automationslösningar, samt operativt med förebyggande underhåll, problemlösning och åtgärder på befintlig utrustning och maskinpark. Du kommer att delta i förbättringsprojekt på befintlig utrustning och maskinpark för ökad driftsäkerhet. Arbetet är varierat och omfattar alla arbetsmoment från förstudie till installation, felsökning, reparation och idrifttagande.

Tjänsten är placerad i Torekov som ligger naturskönt på Bjärehalvön och du rapporterar till Director Technology & Projects.


Arbetsuppgifter och ansvarsområde:

 • Ansvara för implementering av automationslösningar på samtliga avdelningar
 • Säkerställa att PLC program och styrning av övrig produktionsutrustning är integrerat för effektiv produktion
 • Deltaga i digitaliseringsprojekt för automatisering av arbetsflöden och utveckla IIoT lösningar för produktionsmaskiner/linjer i samarbete med konsulter
 • Tillsammans med övriga tekniker optimera automationsutrustning, utveckla OEE-tal och säkerställa stabil drift
 • Ansvara och utföra felsökning, problemlösning, rotorsakanalys och förebyggande underhåll med avseende på el och automation
 • I samarbete med övriga tekniker ta fram underlag till kravspecifikation för inköp av ny utrustning, att tillsammans med leverantörer specificera krav relaterat till HMI och PLC styrning

Dina kvalifikationer: 

 • Teknisk eftergymnasial utbildning med inriktning mot el- och automation
 • Minst tre års arbetslivserfarenhet inom automationsområdet
 • Minst tre års erfarenhet av PLC-programmering
 • Du pratar och skriver obehindrat i både svenska och engelska
 • Meriterande med kunskap/erfarenhet av industriell IoT

 

Din profil:

För att lyckas i rollen så krävs en proaktiv personlighet som trivs och drivs av utveckling och av att bli utmanad i det dagliga arbetet. Du gillar att ta ett personligt ägarskap för ditt arbete och är noggrann och problemlösning ses som stimulerande. 

Du har en god förmåga att samarbeta med människor med olika bakgrunder och kompetenser samt har en positiv karaktär som är nyfiken på att ta sig an utmaningar i samarbete med kollegor. Ditt arbetssätt är strukturerat, med god dokumentationsförmåga, samt trivs med att planera och leverera med tydliga deadlines i projektform.
 

Kontakt och ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Ort

Torekov, Sweden

Ansök innan

April 29, 2022

Kontaktperson

Christofer Dahlman, 0702-469300, på Intenso Teknikrekrytering.