Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Produktionsledare

Som produktionsledare hos Nolato Plastteknik kan vi erbjuda dig en varierande och stimulerande roll där du får jobba med människor i en högt automatiserad produktion.

Nolato Plastteknik utvecklar och tillverkar kvalificerade plastkomponenter till industrikunder. Konstruktion och utveckling sker i nära samarbete med kunderna inom branscher såsom förpackningar, VVS, övrig industri och fordon. Nolato Plastteknik är ledande i Sverige inom området, och är dotterbolag till den internationella koncernen Nolato som med egen kompetens och långtgående specialistkunskaper erbjuder sina kunder högteknologisk utveckling och tillverkning av produkter och produktsystem baserade på olika polymera material som plast, silikon, TPE och gummi. Kunderna är till största delen stora, ofta globala, företag inom bland annat medicinteknik, läkemedel, hygien, telekom, fordon, vitvaror, trädgård/skog, byggsektorn och möbelindustri. På vår enhet i Göteborg är vi något över 100 anställda.

 

Som produktionsledare hos Nolato Plastteknik kan vi erbjuda dig en varierande och stimulerande roll där du får jobba med människor i en högt automatiserad produktion. Vi utvecklar och tillverkar kvalificerade plastkomponenter till industrikunder och är ledande inom området. Vi satsar på våra medarbetare och har skapat ett prestigelöst och samarbetsvilligt klimat. 


Arbetsuppgifter och ansvarsområde

 • Som produktionsledare hos oss kommer du ingå i vår operations ledningsgrupp och ansvara för grupperna förpackning och helg. Du kommer arbeta ihop med övriga funktioner inom operations och företagets stödresurser för att möta de mål och utmaningar vi har framför oss. 
 • Ledningsgruppsarbete och bidra till företagets utveckling
 • Leda och fördela arbetet inom din produktionsgrupp
 • Framtagning av mål och nyckeltal i linje med företagets ambitioner samt ansvara för måluppfyllnad
 • Ansvara för att rätt kvalitet tillverkas
 • Ansvara för att utveckla och förbättra gemensamma arbetssätt och rutiner
 • Skapa arbetsförhållanden som stimulerar underställd personal till goda prestationer och förbättringar
 • Ansvara för personalutveckling och arbetsmiljöarbete
 • Rollen kommer innebära viss del av helgarbete

 

Dina kvalifikationer 

 • Akademisk utbildning, teknik- eller produktionsinriktad eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Du har några års erfarenhet av ledarskap, gärna från tillverkningsindustrin
 • Du är van att arbeta genom kvalitetssystem
 • Vi tror att du har erfarenhet av Lean arbete där ständiga förbättringar står i fokus
 • Erfarenhet av och bekväm med att arbeta i en aktiv miljö
 • Erfarenhet av polymera produkter är meriterande
 • Svenska och engelska i tal och skrift

 

Din profil

Vi söker dig som har kunskap och intresse av processer och processutveckling. Du har en god förmåga att samarbeta med människor med olika bakgrunder och kompetenser. Du stimuleras och trivs med att ha många aktiviteter i gång samtidigt samt har ett starkt driv och kommer med egna initiativ för att föra arbetat framåt. Ditt arbetssätt är strukturerat, med god dokumentationsförmåga, samt trivs med att planera och leverera med tydliga deadlines. Vidare tycker vi det är viktigt att du har förmågan att entusiasmera dina kollegor och ge energi till gruppen. 

 

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsbyrå Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen nedan. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Ort

Hisings Backa, Sweden

Ansök innan

June 30, 2022

Kontaktperson

Rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering.

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Plastteknik

Located in Gothenburg in western Sweden, Nolato Plastteknik offers advanced full-service injection molding and assembly solutions for leading industrial customers.