Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Driven Sälj- och projektledare sökes

Har du tidigare erfarenhet av marknadsföring, försäljning, contract management och förhandling i en business to business miljö? Vi tror att du är en person som driver och söker förändring, är tekniskt kunnig och vill vara del av vår framtida resa. Då kan detta vara en tjänst för dig!

Nolato Plastteknik är ett välrenommerat företag som utvecklar och tillverkar kvalificerade plastkomponenter till industrikunder. Konstruktion och utveckling sker i nära samarbete med kunderna inom branscher såsom förpackningar, VVS, övrig industri och fordon. På vår enhet i Göteborg är vi 100 anställda. Nolato Plastteknik är dotterbolag till den internationella koncernen Nolato.

 

Vi söker dig som har högskoleutbildning, erfarenhet från marknadsföring och försäljning i en tillverkningsindustri. Kunskap om fordonsindustrins krav och arbetssätt är meriterande.  Vi tror att du har kunskaper och intresse av att arbeta med företaget och skapa en vinnande affärskultur där alla medarbetare blir del i våra lönsamma affärer. Du brinner för att skapa en miljö av ständiga förbättringar. Engelska och svenska behärskar du väl i tal och skrift.

 

Uppdraget

Ditt uppdrag är att tillsammans med ledningsteamet utveckla Nolato Plastteknik framåt för att identifiera nya kunder och skapa affärer för att växa bolaget. Vi har stora tillväxtambitioner. Du blir samtidigt huvudansvarig för löpande kundrelationer och projektledare för nya kundprojekt.

För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad och analytisk, gillar att ta dig an utmaningar samt är hungrig på att vara med och skapa framtidens nya erbjudanden på en dynamisk marknad.

Som person behöver du vara lagspelare som brinner för att skapa ett vinnande team. Din roll är en central byggsten i Nolato Plasttekniks resa mot framtiden.

Din ansökan önskar vi så snart som möjligt då vi gör ett löpande urval, dock senast 14 juli.

 

Ort

Hisings Backa, Sweden

Ansök innan

July 14, 2021

Kontaktperson

Olof Pettersson, VD/Managing Director, telefon: +46 76 695 5600 olof.pettersson@nolato.com

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Plastteknik

Located in Gothenburg in western Sweden, Nolato Plastteknik offers advanced full-service injection molding and assembly solutions for leading industrial customers.