Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Nolato Polymer - Elektriker

Till företagets enheter i Torekov och Ängelholm söker vi nu vi en engagerad och service-minded elektriker med intresse för allt inom el, automation och även mekanik.

I Nolato Polymers två anläggningar i Torekov och Ängelholm arbetar vi med formsprutning av plast till framförallt svensk industri. Husqvarna, Kinnarps och SKF är exempel på stora kunder. Vi är cirka 100 anställda och står inför en expansiv tillväxt de närmaste åren. Bolaget ingår i Nolatokoncernens affärsområde Industrial Solutions. Verksamheten inom Industrial Solutions bygger på starka, individuella entreprenörsbolag, som både har en egen marknad och driver kundprojekt tillsammans med andra bolag inom affärsområdet. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag.

 

ARBETSUPPGIFTER

Som elektriker hos oss är du en viktig del av ett team bestående av fastighetstekniker, elektriker, verktygstekniker och mekaniker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att felsöka och vid behov reparera utrustning för att säkerställa driften på maskiner i verksamheten. Du medverkar vid nyinvesteringar, samt utför och utvecklar det förebyggande underhållet i syfte att främja en hög tillgänglighet på maskiner och teknisk utrustning. En annan viktig del är upplägg av kritiska reservdelar där du förväntas bidra med din kompetens för att rekommendera och göra prioriteringar i reservdelshållningen.

DIN PROFIL

För att trivas som elektriker hos oss tror vi att du är en driven person med stort teknikintresse. Du har en naturligt hög serviceanda och du är prestigelös och kommunikativ i din dialog med alla beställare. Vi tror också att du är ansvarstagande, du gillar problemlösning och utmaningar samt har har ett högt säkerhetstänk. Då arbetet är fritt måste du även gilla att arbeta varierat, både i grupp och självständigt.

Som lämplig bakgrund ser vi gärna att du studerat industriell elteknik så som PLC, el, automation och har du därtill några års relevant yrkeserfarenhet från industrin är det en stark merit. Du behöver ha vissa grundläggande kunskaper inom mekaniskt underhåll, men tyngden ligger på el/automation där du har minst B-behörighet. Kunskaper i Engelska och Officepaketet är en förutsättning och även körkort-B.

VI ERBJUDER

Nolato Polymer erbjuder en mångkulturell och förtroendefull arbetsmiljö med möjligheter till utveckling. Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner med bland annat möjlighet till frukost, subventionerade luncher, friskvårdsbidrag, kaffe, frukt och övriga personalaktiviteter. Vi är ett väldigt familjärt bolag som präglas av samarbete och prestigelöshet. Vi är en trygg arbetsgivare som är mån om att skapa hög trivsel hos våra medarbetare.                           

Ort

Torekov, Sweden

Ansök innan

November 16, 2021

Kontaktperson

Johan Angerfors johan.angerfors@jeffersonwells.se

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Polymer

With two sites, located in Torekov and Ängelholm in southern Sweden, Nolato Polymer offers full-service injection molding and assembly solutions for leading industrial customers.