Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

CFO till Nolato Plastteknik AB i Göteborg

Vi söker en affärsdriven CFO till en viktig roll där du utöver att axla ekonomi och ledarskap kommer att få bidra och lära nytt, påverka och växa. Välkommen med din ansökan!

Nolato Plastteknik utvecklar och tillverkar kvalificerade plastkomponenter till industrikunder. Konstruktion och utveckling sker i nära samarbete med kunder inom branscher som förpackningar, VVS, övrig industri och fordon. Nolato Plastteknik är ledande i Sverige inom området och är dotterbolag till den internationella koncernen Nolato som med egen kompetens och specialistkunskaper, erbjuder högteknologisk utveckling och tillverkning av produkter och produktsystem baserade på olika polymera material som plast, silikon, TPE och gummi. Kunderna är till största delen stora, ofta globala, företag inom bland annat medicinteknik, läkemedel, hygien, telekom, fordon, vitvaror, trädgård/skog, byggsektorn och möbelindustri. På vår enhet i Göteborg är vi något över 100 anställda.

 

 

Då vår driftiga CFO har valt att gå vidare i en mer internationell roll söker vi nu dig som är en lika driftig CFO och Administrativ chef. Hos oss får du en varierande och viktig roll där du jobbar hands-on tätt ihop med VD, övriga kollegor i ledningsgrupp och fabrik i en högt automatiserad produktionsmiljö. Nolato Plastteknik utvecklar och tillverkar kvalificerade plastkomponenter till olika industrikunder, vi är ledande inom området och ingår i Nolato-gruppen som är en börsnoterad koncern. 

Vi erbjuder dig

En stabil arbetsgivare med korta beslutsvägar där vi också satsar på våra medarbetare och har lyckats bygga en prestigelös, samarbetsorienterad och utvecklande kultur. Vi erbjuder dig en spännande och bred roll där du har möjlighet att både bidra och lära, påverka och växa än mer med dina uppgifter tillsammans med oss. I din roll hos oss får du bra förmåner och är ständigt proaktiv och delaktig i att utveckla ett effektivt och konkurrenskraftigt bolag.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde i korthet: 

  • Ansvara för bolagets resultat och balansräkning, tillhörande budgetering, prognosarbete, månadsrapportering mm.
  • Ansvara för medarbetare på Inköp, HR och IT 
  • Aktivt samarbeta kring förbättringsåtgärder, stötta och coacha övriga avdelningar inom området

Kvalifikationer

För att trivas i rollen ser vi gärna att du har med dig

  • Relevant ekonomiutbildning, viktigast; erfarenhet från liknande roller och en affärsdriven approach
  • Business Controlling, Redovisning och Ledarerfarenhet 
  • Vana av att verka i en aktiv produktionsmiljö och att jobba med/genom kvalitetssystem
  • Erfarenhet av Lean-arbete där ständiga förbättringar står i fokus
  • Vi tillhör en börsnoterad koncern varför erfarenhet av att rapportera till moderbolag är meriterande
  • Engelska i tal och skrift

Som person är du kommunikativ och har en bra förmåga att leda ditt eget arbete och coacha ditt team. Du är strukturerad och van att jobba mot deadlines och stimuleras av att ha många aktiviteter i gång samtidigt. Du kommer med egna initiativ för att driva arbete och resultat framåt. Du är en prestigelös lagspelare, van att jobba tight med din VD och bringa energi i dialoger. Du ingår i ledningsgruppen och utgår ifrån vår site i Göteborg.

Kontakt och ansökan

Rekryteringsprocessen hanteras av MTRecruit. För mer information om tjänst och process vänligen kontakta ansvarig konsult Anna-Maria Engdahl på +46 708 742 432. Då urval och screenings startar v 33-34 kan respons dröja till en bit in i augusti.

Välkommen att skicka in din ansökan via "Ansök nu" knappen nedan och ha en fortsatt fin sommar!


Ort

Hisings Backa, Sweden

Ansök innan

August 19, 2022

Kontaktperson

MTRecruit: Anna-Maria Engdahl, +46 708 742 432, [email protected]

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Plastteknik

Located in Gothenburg in western Sweden, Nolato Plastteknik offers advanced full-service injection molding and assembly solutions for leading industrial customers.