Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIGT JOBB

Chef för verktygsverkstaden

 

Är du en erfaren och engagerad chef som stimuleras av att utveckla både verksamhet och medarbetare? 
Vi söker nu en chef till vår verktygsverkstad på Nolato Cerbo.

Nolato Cerbo ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE. Nolato Cerbo, som ingår i affärsområdet Medical Solutions, är marknadsledande utvecklare och tillverkare av primära läkemedelsförpackningar i polymera material och har ca 160 medarbetare i Trollhättan samt vid säljbolag i Tjeckien och Frankrike. Tillverkningen sker till stor del i hygienmiljö och karaktäriseras av mycket höga krav på bl.a. produktsäkerhet och spårbarhet. Bland kunderna finns ledande läkemedelsföretag.

 

ARBETSUPPGIFTER

Nu söker vi en chef för vår verktygsverkstad.
Du kommer i din roll som verkstadschef leda och coachar en grupp på 12 personer. Ditt uppdrag blir att arbetsleda, stötta och utveckla våra verk-tygsmakare och verkstadsarbetare, samt ansvara för att upprätthålla en god status på våra verktyg. Du ansvarar för att det dagliga arbetet i verkstaden fungerar och att ni når uppsatta mål. Del av din tid kommer du även bistå med servicearbete. För avdelningen kommer du ha resultat- och budgetansvar.
Du kommer att medverka och avrapportera i fabriksledningsgruppen.

Då vi jobbar i ett företag som bygger sitt verksamhetssystem och sitt spelsystem med utgångspunkt i respekt för varandra, rätt bemötande av varandra och lärande av varandra. Bör du som person känna att du lever upp till detta och klarar av att stå upp för dessa grundpelare helhjärtat.
Du skall vara intresserad av att jobba med människor och ha förmågan att se dess potential till utveckling. 
Du skall ha ett intresse av att lära, samt att lära andra.

UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen tror vi att du har flerårig ledarerfarenhet och det är meriterande om du tidigare har haft ett ekonomiskt ansvar.
Du ska ha minst teknisk gymnasial utbildning eller likvärdig utbildning eller erfarenhet av industriarbete.

Som person är Du initiativrik och målmedveten med förmåga att skapa teamkänsla och leda ditt team mot satta mål samt skapa engagemang inom företaget. Som person vill vi att Du har stort intresse för att utveckla, förbättra och rationalisera arbetet på vår verktygsverkstad såväl organisatoriskt, administrativt och tekniskt.
Viktigt att du som söker är flexibel och resultatorienterad med ordningssinne samt är bra på att kommunicera.

Då vi tillverkar förpackningar till läkemedelsindustrin ställs det stora krav på kvalitet, hygien och dokumentation.
Tjänsten är på dagtid och en tillsvidareanställning.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Ort

Trollhättan, Sweden

Ansök innan

July 31, 2022

Kontaktperson

Dennis Broberg 0703-199208

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Cerbo

Located in Trollhättan in western Sweden, Nolato Cerbo develops and manufactures polymer products for the medical device industry, and customized and standard primary packaging solutions for the pharma industry.