Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIGT JOBB

Verktygsverkstadschef på Nolato Cerbo

 

Är du en erfaren och engagerad chef som stimuleras av att utveckla både verksamhet och medarbetare? 
Vi söker nu en chef till vår verktygsverkstad på Nolato Cerbo.

Nolato Cerbo ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE. Nolato Cerbo, som ingår i affärsområdet Medical Solutions, är marknadsledande utvecklare och tillverkare av primära läkemedelsförpackningar i polymera material och har ca 180 medarbetare i Trollhättan samt vid säljbolag i Tjeckien och Frankrike. Tillverkningen sker till stor del i hygienmiljö och karaktäriseras av mycket höga krav på bl.a. produktsäkerhet och spårbarhet. Bland kunderna finns ledande läkemedelsföretag.

 

ARBETSUPPGIFTER 

Nu söker vi en chef för vår erfarna och högkvalitativa verktygsverkstad. Du kommer i din roll som verkstadschef att leda och coacha ett kunnigt och drivet team på 14 personer; verktygsmakare, verktygsarbetare samt verktygsberedare. Uppdraget innebär att arbetsleda, stötta och skapa förutsättningar för våra verktygsmakare, verkstadsarbetare och verktygsberedare att utvecklas och nå sin fulla potential.
Du ansvarar både för att, tillsammans med produktion, sätta hållbara planer framåt samt att det dagliga arbetet i verkstaden fungerar och att ni når uppsatta mål. Verktygsverkstaden arbetar nära produktion och är en förutsättning för effektiv produktion, därför är god status på våra formverktyg en nyckel för Nolato Cerbo AB´s leveransförmåga och lönsamhet.  Du är del i fabriksledningsgruppen och har resultat- och budgetansvar för din avdelning. 
Då vi jobbar i ett företag som bygger sitt verksam-hetssystem och sitt spelsystem med utgångspunkt i respekt för varandra, rätt bemötande av varandra och lärande av varandra är det en förutsättning att du delar dessa och kan stå upp för dessa grundpelare helhjärtat. 

Du skall vara intresserad av att jobba med människor och ha förmågan att se dess potential till utveckling.  
Du skall ha ett intresse av att lära, samt att lära andra. 

 

UTBILDNING OCH ERFARENHET 

För att lyckas i rollen tror vi att du har fallenhet för ledarskap och är duktig på samarbete. 
Du ska ha minst teknisk gymnasial utbildning alter-nativt likvärdig utbildning eller erfarenhet av in-dustriarbete. 
Som person är Du initiativrik och målmedveten med förmågan att skapa teamkänsla och leda ditt team mot satta mål samt skapa engagemang inom före-taget. Som person vill vi att Du har stort intresse för att utveckla, förbättra och rationalisera arbetet på vår verktygsverkstad såväl organisatoriskt, administrativt och tekniskt. 

Viktigt att du som söker är flexibel och resultatorienterad med ordningssinne samt är bra på att kommunicera. Vi jobbar efter principerna ”De Fyra Jobben” Utföra och Utveckla mitt jobb, Utveckla mig själv och min avdelning/företaget.

Då vi tillverkar förpackningar till läkemedelsindustrin ställs det stora krav på kvalitet, hygien och dokumentation.

Tjänsten är på dagtid och en tillsvidareanställning.
Din ansökan vill vi ha senast 20 juni 2024.

Ort

Trollhättan, Sweden

Ansök innan

June 20, 2024

Kontaktperson

Thomas Nilsson 0703-199231

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Cerbo

Located in Trollhättan in western Sweden, Nolato Cerbo develops and manufactures polymer products for the medical device industry, and customized and standard primary packaging solutions for the pharma industry.