Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIGT JOBB

Ekonomi chef

Vill du ha en central roll i ett producerande bolag i tillväxt med produkter som bidrar till människors hälsa där du ansvarar för ekonomi och IT?
Som Ekonomichef på Nolato Cerbo ges du en stimulerande möjlighet att vara med och driva verksamheten som ett eget företag och samtidigt vara exponerad för de krav som gäller för ett börsnoterat företag.

Nolato Cerbo ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE. Nolato Cerbo, som ingår i affärsområdet Medical Solutions, är marknadsledande utvecklare och tillverkare av primära läkemedelsförpackningar i polymera material och har ca 160 medarbetare i Trollhättan samt vid säljbolag i Tjeckien och Frankrike. Tillverkningen sker till stor del i hygienmiljö och karaktäriseras av mycket höga krav på bl.a. produktsäkerhet och spårbarhet. Bland kunderna finns ledande läkemedelsföretag.

 

Om tjänsten

Nolato är en starkt decentraliserad koncern där du som Ekonomichef i ett dotterbolag ansvarar för samtliga delar inom ekonomi och IT, vilket inkluderar den legala redovisningen, internrapportering, controlling och HR-frågor samt för att rådgivande stötta företagets IT-ansvarige. Moderbolaget ansvarar för finansieringsfrågor och har väl inarbetade gemensamma processer att konsolidera resultatet för de enskilda bolagen, där du bidrar. Du blir en nyckelperson på Nolato Cerbo och sitter med i ledningsgruppen. Till din hjälp har du en controller, en reskontraekonom, IT-ansvarig och fastighetsansvarig, samtliga mycket erfarna i sina roller. Rapportering sker till VD för Nolato Cerbo, Cecilia Hellner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Ta fram underlag för och rapportering av månadsresultat och prognoser
Leda budget, och investeringsprocessen
Ansvar för årsbokslut och deklarationer
Ansvar för lönsamhetsanalyser, controlling och bidra med produktkalkylering
Säkerställa att bolaget följer och tillämpar gällande lagar och förordningar inom ekonomi och IT
Myndighetskontakter
Koncernrapportering

Önskad kompetens och kvalifikationer:

Vi söker dig som har tydlig affärsorientering med en stark förmåga till samarbete på ett tvärfunktionellt plan och som är lösningsorienterad och analytisk. På Nolato Cerbo råder ett prestigelöst klimat och vi tror att du för att trivas ser dig själv som en jordnära person.

Kvalifikationer:

Civilekonom eller motsvarande högskoleutbildning
Minst 5 års erfarenhet från liknande roll inom ekonomi där du själv är van vid att hantera redovisningens alla delar inklusive bokslut.
Tidigare ledarerfarenhet är en stark fördel. Viktigast är att du är intresserad av att leda, motivera och utveckla medarbetare genom en coachande ledarstil.
Erfarenhet från producerande bolag är starkt meriterande
Erfarenhet av affärssystemet IFS, rapporteringssystemet Cognos och analyssystemet QlickView är en fördel, men inget krav.
Då arbetet innebär IT-ansvar är det också viktigt att du har ett intresse för digitala processer, IT-Systemstöd och verksamhetsutveckling.

Intresserad

I den här rekryteringen samarbetar Nolato Cerbo med Hudson Nordic som rekryteringspartner.

Om du har några frågor gällande denna rekrytering är du välkommen att kontakta Fredrik Ålund, Rekryteringskonsult, på fredrik.alund@hudsonnordic.com

 

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval

Trollhättan

Trollhättan, Sweden

Ansök innan

December 04, 2021

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Cerbo

Located in Trollhättan in western Sweden, Nolato Cerbo develops and manufactures polymer products for the medical device industry, and customized and standard primary packaging solutions for the pharma industry.