Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIGT JOBB

Lagledare till Verktygsverkstaden på Nolato Cerbo

Är du en dedikerad lagledare som trivs med ett fysiskt arbete och tycker om att jobba mot uppsatta mål? Då är detta ett perfekt tillfälle för dig! 

Nolato Cerbo ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE. Nolato Cerbo, som ingår i affärsområdet Medical Solutions, är marknadsledande utvecklare och tillverkare av primära läkemedelsförpackningar i polymera material och har ca 160 medarbetare i Trollhättan samt vid säljbolag i Tjeckien och Frankrike. Tillverkningen sker till stor del i hygienmiljö och karaktäriseras av mycket höga krav på bl.a. produktsäkerhet och spårbarhet. Bland kunderna finns ledande läkemedelsföretag.

 

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som lagledare kommer du coacha, stötta och leda ca 10 verktygsmakare/verktygsarbetare. Du säkerställer att bemanning och att rätt kompetensnivå finns till-gänglig samt deltar i enhetens effektiviserings-arbete. Du är delaktig och lyhörd gällande enhetens prestationer på alla nivåer och samarbetar/kommunicera dagligen med fabrikens övriga lagledare och produktionsledningsgrupp.

Ca 50% utav din arbetstid är beräknad till lagledaruppgifter utöver detta är du med gruppen och servar/reparerar våra verktyg. 

KOMPETENSER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att individer kommer långt med rätt inställning. Vi tror att du som söker är en driven, social och flexibel person, som förstår vikten av laganda, leverans och av att ha roligt på jobbet! Du är väl införstådd i termen självledarskap och kombinerar detta med effektivitet, kreativitet och engagemang.

Vi ser gärna att du tidigare jobbat med just formverktyg, stansverktyg eller liknande för att ha en bra förståelse för arbetet.
Då vi jobbar i ett företag som bygger sitt verksamhetssystem och sitt spelsystem med utgångspunkt i respekt för varandra, rätt bemötande av varandra och lärande av varandra. 
Bör du som person känna att du lever upp till detta och klarar av att stå upp för dessa grund-pelare helhjärtat.

UTBILDNING OCH ERFARENHET

Du ska ha minst teknisk gymnasial utbildning eller likvärdig utbildning.
Du behöver vara självständig, flexibel, handlingskraftig och kunna ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Ledarerfarenhet är en merit.
God kommunikationsförmåga och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning.

Trollhättan

Trollhättan, Sweden

Ansök innan

April 28, 2022

Kontaktperson

Verkstadschef Dennis Broberg: 0703 199 208

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Cerbo

Located in Trollhättan in western Sweden, Nolato Cerbo develops and manufactures polymer products for the medical device industry, and customized and standard primary packaging solutions for the pharma industry.