Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Nolato Gota AB i Götene söker operatörer

Vi söker dig som är ansvarstagande och kvalitetsmedveten och trivs i en omväxlande vardag med högt tempo. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Nolato Gota AB ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Nolato Gota är en högteknologisk plastfabrik som tillverkar komplexa artiklar främst till fordonsindustrin. Konstruktion och utveckling sker i nära samarbete med våra kunder då vi bygger in mycket funktionalitet i våra produkter. På vår enhet i Götene är vi 230 anställda, vår produktionsenhet är modern med ett 80-tal formsprutor och över 100 robotar.

 

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd hos Nolato Gota AB får du möjlighet att utvecklas inom formsprutningsområdet. Vi arbetar i skift: omväxlande tvåskift för- och eftermiddag eller ständigt nattskift alt. helg. Nolato Gota AB tillämpar kollektivavtal mellan IF Metall och IKEM.

Vår kultur präglas av laganda och vi är stolta över den höga kompetensen hos våra medarbetare och den avancerade tekniken i våra utrustningar och produkter.

 

VAD INNEBÄR ROLLEN?

Som operatör på Nolato kommer du att ingå i ett team där ni tillsammans ansvarar för att producera komplexa plastdetaljer i stora volymer samt packa och märka godset för utleverans.

Arbetsuppgifter:
Processövervakning i maskin, kontroll, felsökning, montering och packning av produkter. Hålla god ordning på maskiner och utrustning, rapportera i produktionsstyrningssystemet. Truckkörning.
Aktivt bidra i förbättringsarbete för att öka produktiviteten och minska kassationer.

DIN BAKGRUND?

Vi söker dig som har fullgjord gymnasieutbildning, datorvana, tekniskt intresse samt gärna med erfarenhet från plastindustrin eller annan relevant erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du truckkort så är detta meriterande. 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi värdesätter att du är ordningsam, ansvarsfull och noggrann och visar nyfikenhet. Som person trivs du med att samarbeta och ingå i ett team för att nå bästa resultat. Du har en positiv syn på livet och är framåtsträvande. Viktiga egenskaper i arbetet är att du är flexibel, lojal och har ett högt kvalitetstänkande. Vi ser gärna att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Självklart är du en lagspelare och god arbetskamrat som sprider god stämning i arbetsgruppen! Du behärskar svenska både i tal och skrift. Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper i rekryteringen.

VAD GÖR DETTA TILL DIN UTMANING?

Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som operatör till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen! 

  • Tillträde: Snarast
  • Placeringsort: Götene
  • Varaktighet: Inledningsvis tidsbegränsad anställning/ kan leda till tillsvidareanställning
  • Arbetstid: Skriftformer som föreligger är dagtid, skift och natt beroende på behov.

 

Intresserad?

Urvalet och tillsättningen av tjänster sker löpande. 
Skicka CV och personligt brev via "Ansök nu" knappen nedan.

Välkommen med din ansökan.

 

Ort

Götene, Sweden

Ansök innan

January 28, 2022

Kontaktperson

Agneta Aglund, Produktionschef, 072-04 81 825 [email protected]

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Gota

Located in Götene in western Sweden, Nolato Gota offers full-service solutions for the automotive and general industry markets.