Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Nolato Lövepack söker kvalitetschef

Har du god erfarenhet av och brinner för kvalitetsarbete?

Nolato Lövepac AB har varit en del av Nolato-gruppen sedan 1986 och är en del av affärsområdet Industrial Solutions. Företaget utvecklar och tillverkar packningar, tätningar och tejplösningar till kunder inom fordonsindustrin och andra utvalda industrisektorer och man är lika mycket en innovativ idé- och utvecklingspartner som en effektiv produktleverantör. Nolato Lövepac har ca 65 anställda fördelat på avdelningarna produktion, teknik, försäljning och ekonomi/HR.

Nolato Lövepac ingår i Nolatogruppen. En globalt verksam koncern som omsätter ca 9 Mdkr och har ca 6.700 anställda runt om i världen.

 

Som ansvarig för kvalitet, miljö och arbetsmiljö för Nolato Lövepac AB ska du ansvara för företagets ledningssystem. Vi är ackrediterade enligt IATF 16949, ISO 9001, ISO 14001 samt har som målsättning att föra in ISO45001. 

Du har många kontaktytor såväl internt som externt hos våra kunder och leverantörer. Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar följande:

 • Underhålla kvalitets- och miljöledningssystemet samt utbilda personal i dess olika delar.
 • Uppföljning av processernas kvalitets- och miljöprestanda.
 • Myndighetskrav / Lagbevakning – I förekommande fall ansvar för implementering i verksamheten
 • Genomföra interna revisioner.
 • Ansvarig för hållbarhetsrapporter.
 • Hålla i ledningens genomgång avseende kvalitet och miljö.
 • Rapportera kvalitetsutfall till ledningen.
 • Leda arbetet avseende kundreklamationsärenden samt generellt stödja organisationen kring reklamationer och avvikelser.
 • Aktivt utveckla arbetet med förebyggande och korrigerande åtgärder.
 • Stödja andra funktioner inom kvalitets- och miljöområdet.
 • Representera bolaget vid revisioner från ackrediterade organ och kunder.
 • Leda arbetet i Skyddskommittén.
 • Bistå vid leverantörsrevisioner.


Du har kunskap och erfarenhet från systematiskt kvalitets- och miljöarbete i en krävande miljö. Du har goda kunskaper om våra standarder och har erfarenhet från arbete med problemlösningsverktyg som 5 WHY, 8-D, etc. Kunskap och erfarenhet i Six Sigma samt VDA 6,3 är meriterande. 

Våra kunder och leverantörer finns representerade över hela världen varför det är viktigt med goda kunskaper i engelska. Vi använder IFS som affärssystem och kunskaper i detta är meriterande. God kunskap om dokumenthanteringssystem är också meriterande.

Personliga egenskaper vi söker är att du är du positiv, framåt och initiativtagande. Ledorden ansvarstagande, noggrann, effektiv och flexibel stämmer väl in på dig. Du arbetar utan hinder tvärfunktionellt tillsammans med teknik, produktion, logistik, inköp och marknad i en verksamhet som främjar teamarbete som en del av LEAN-kulturen, vilket innebär att god samarbetsförmåga är en viktig egenskap i tjänsten.

Som person är du strukturerad, systematisk och pådrivande.
Du är van att arbeta i team både internt och med externa intressenter. Förmåga att växla mellan detaljarbete och övergripande strategiskt arbete är en naturlig del av din arbetsvardag.
Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag som ingår i den börsnoterade Nolato koncernen. 

I vår anläggning i Skånes Fagerhult arbetar vi med stansning och våra kunder är till stor del verksamma inom Automotive segmentet. 

I denna rekrytering samarbetar vi med AS&B executive och är du intresserad av ytterligare information eller vill diskutera tjänsten är du välkommen att kontakta: Anders Stegersjö, tel 0704-280265 alt. [email protected] 

Välkommen med din ansökan!

Ort

Skånes Fagerhult, Sweden

Ansök innan

March 31, 2023

Kontaktperson

Anders Stegersjö, AS&B executive, tel: 0704-280265 [email protected]

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Lövepac

Located in Skånes Fagerhult in southern Sweden, Nolato Lövepac offers extensive experience and know how in the development and manufacturing of stamped gaskets.