Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Automationsingenjör

Nolato MediTech söker en driven automationsingenjör inom IIoT att fortsätta utveckla produktionen vidare mot världsklass.

Nolato MediTech ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE. Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering.

 
I vår produktion formsprutar vi produkter i plast och silikon som även i många fall efterförädlas på olika sätt. Vi har därför ett stort behov av att övervaka och analysera olika parametrar i produktionen vilket ligger till grund för den här rollens uppdrag. Som automationsingenjör kommer du arbeta med implementering och vidareutveckling av vår IoT plattform och verka för ett steg närmre industri 4.0. Du kommer ha ett nära samarbete med produktionsledningen i båda våra fabriker, IT samt vår projektorganisation. 
 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Plattformsägare samt superuser för IoT plattformen.
  • Säkerställa drift samt utveckla plattformen
  • Produktions- samt projektsupport
  • Stöd vid offertberedning
 

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi tänker oss att du har en relevant högskoleutbildning samt 2-3 års erfarenhet från liknande arbete. Du har en bra inblick och förståelse för olika protokoll och standarder inom OT samt en bred IT kunskap. Du har tidigare drivit delprojekt och är van vid att själv ta ansvar för att dina uppdrag. Du bör kunna hantera flera olika kravställare och se till deras behov när du driver dina delprojekt. Meriterande är om du har vana av PLC programmering.
 

Personliga Egenskaper

Du är ansvarstagande, välorganiserad och affärsmässig och har förmågan att vara drivande och beslutsmässig när situationen så kräver. Vi ser att man är strukturerad i sitt arbete och utmanar de rutiner och arbetssätt som man anser går att förbättra. Vi tror att du är strukturerad i ditt arbetssätt och prestigelös i ditt förhållande till andra. Du är positivt och ser möjligheter och är bra på att få med dina kollegor i ditt driv. Du är bra på att se värde i det som genomförs och har en förståelse för de affärsmodeller man driver.
 

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i en framgångsrik börsnoterad koncern som ger dig stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Du är med i uppstarten av vår resa mot industri 4.0 och har stora möjligheter att påverka våra vägval. 
 
Tjänsten är placerad på vår fabrik i Hörby men du kommer även arbeta mot fabriken i Lomma.
 

Ansökan

Stämmer ovan beskrivning in på dig och du känner att detta är ett tillfälle som inte får missas?
Skicka då in din ansökan till hr.meditech@nolato.com senast den 20:e Juni 2021.
Vill Du veta mer, kontakta 
Industrial Engineering Manager; Jakob Jönsson, +46 766 956 082, Jakob.jonsson@nolato.com
HR Admin; Stefan Hasselblad, 0768-617183, stefan.hasselblad@nolato.com

Ort

Hörby, Sweden

Ansök innan

June 21, 2021

Kontaktperson

Jakob Jönsson jakob.jonsson@nolato.com

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato MediTech

With two sites, located in Hörby and Lomma in southern Sweden, Nolato MediTech offers full-service solutions for the medical device and pharma industries.