Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

IIoT Engineer

Nolato MediTech söker en driven ingenjör inom IIoT för att fortsätta utveckla befintlig plattform (Thingworx)

Nolato MediTech ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE. Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering.

 

I produktionen formsprutas produkter i plast och silikon som även i många fall efterförädlas på olika sätt. Vi har ett stort behov av processkontroll och analysera olika parametrar i produktionen vilket ligger som en av grunderna för den här rollens uppdrag. Som mjukvaruingenjör kommer du äga samt arbeta med implementering och vidareutveckling av plattformen och verka för ett steg närmre Industri 4.0. Du kommer ha ett nära samarbete med produktionen i båda våra fabriker (Hörby/Lomma), IT samt projektorganisationen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Plattformsägare samt superuser för IIoT plattformen (Thingworx)

Säkerställa drift och support

Vidareutveckling och vertikal expansion av plattformen

Produktions- samt projektsupport

Stöd vid offertberedning samt extern kommunikation

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi tänker oss att du har en relevant högskoleutbildning samt några års erfarenhet från liknande arbete. Du har en bra inblick och förståelse för standarder inom OT samt en grundläggande IT kunskap. Du har tidigare drivit delprojekt och är van vid att själv ta ansvar för dina uppdrag. Du kan hantera flera olika kravställare och förstå förväntningar och krav. Starkt meriterande är om du tidigare arbetat i Thingworx och databashantering. Goda språkkunskaper inom Svenska och Engelska är ett krav. Allmän förståelse för automation ser vi som givet.

Personliga egenskaper

Du är ansvarstagande, välorganiserad och affärsmässig och har förmågan att vara drivande och beslutsmässig när situationen så kräver. Vi tror att du är strukturerad i ditt arbetssätt och prestigelös i ditt förhållande till andra. Du är positivt och ser möjligheter och är bra på att informera och dela med dig av dina kunskaper. Du är bra på att se värde i det som genomförs och har en förståelse för de affärsmodeller som bedrivs. Goda språkkunskaper inom Svenska och Engelska samt grundläggande programmeringskunskap är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i en framgångsrik börsnoterad koncern som ger dig stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Du är med i vår resa mot Industri 4.0 och har stora möjligheter att påverka våra vägval. Tjänsten är placerad i Hörby men du kommer även arbeta med fabriken i Lomma. Förväntningen är att merparten av tiden är på arbetsplatsen.

Ansökan

Stämmer ovan beskrivning in på dig och du känner att detta är ett tillfälle som inte får missas? Skicka då in din ansökan till hr.meditech@nolato.com senast den 2023-06-12.

Vill du veta mer, kontakta:

Industrial Engineering Manager; Jakob Jönsson, +46 766 956 082, Jakob.jonsson@nolato.com

HR Business Partner; Stefan Hasselblad, 0768-617183, stefan.hasselblad@nolato.com

Ort

Hörby, Sweden

Ansök innan

June 12, 2022

Kontaktperson

Stefan Hasselblad stefan.hasselblad@nolato.com

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato MediTech

With two sites, located in Hörby and Lomma in southern Sweden, Nolato MediTech offers full-service solutions for the medical device and pharma industries.