Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Junior Quality Engineer

Vi söker nu en junior kvalitetsingenjör till vår QA-avdelning i Hörby.

Nolato MediTech ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE. Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering.

 

Den här tjänsten är intressent för dig som nyligen tagit din examen eller jobbat något år och vill fortsätta utvecklas.

 

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår utförande av uppgifter i våra kvalitetsprocesser som CAPA/avvikelsehantering, ändringshantering, frisläppning av produkt, och framtagande av dokumentation så som instruktioner och kontrolldokument.

Även vidareutveckling av våra kvalitetsprocesser och förbättringsarbete ingår i arbetet samt viss kundkontakt. Du arbetar nära andra funktioner så som produktion och logistik i en verksamhet som främjar teamarbete som en del av vår LEAN kultur.

Profil

För den här tjänsten ser vi att du har ett intresse av kvalitetsfrågor tillsammans med en relevant högskoleutbildning. Har du har erfarenhet från arbete med tillverkande produktion, kvalitetssäkring inom medicinteknik eller läkemedel i renrumsmiljö är det meriterande men inget krav.

Eftersom kontakt med våra internationella kunder utgör en del av ditt arbete så behärskar du engelska och svenska obehindrat i tal och skrift och är noggrann i ditt sätt att dokumentera.

Du är även en prestigelös lagspelare som hittar innovativa lösningar på kundens såväl som interna utmanande frågeställningar, och du har lätt att kommunicera med andra personer.

Vidare ställer arbetsuppgifterna krav på integritet, noggrannhet och ett strukturerat arbetssätt.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i en framgångsrik börsnoterad koncern som ger dig stora möjligheter till utveckling.

Tjänsten är på heltid och med placering i Hörby.

Intresserad

För att veta mer om tjänsten kontakta: Kvalitetschef, Martin Olin, +46 73 402 15 93, [email protected]

Din ansökan skickar du senast 2024-06-09 till [email protected].

Vi arbetar löpande med rekryteringen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ort

Hörby, Sweden

Ansök innan

June 09, 2024

Kontaktperson

Stefan Hasselblad [email protected]

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato MediTech

With two sites, located in Hörby and Lomma in southern Sweden, Nolato MediTech offers full-service solutions for the medical device and pharma industries.