Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Quality Engineer

Till vår fabrik i Hörby söker vi en driven Kvalitetsingenjör som kommer arbeta med kvalitetssäkring av vår produktion tillsammans med vår QA avdeling.

Nolato MediTech ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE. Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering.

 

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår utförande av uppgifter i våra kvalitetsprocesser såsom CAPA/avvikelsehantering, ändringshantering, frisläppning av produkt, riskbedömning och framtagande av dokumentation så som instruktioner och kontrolldokument. Även vidareutveckling av våra kvalitetsprocesser och förbättringsarbete ingår i arbetet samt mycket kundkontakter. Du arbetar nära andra funktioner så som Produktion, Logistik, Underhåll och Marknad i en verksamhet som främjar teamarbete som en del av vår LEAN kultur.

Profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med polymera produkter och tillverkande produktion, kvalitetssäkring inom medicinteknik eller läkemedel i renrumsmiljö är också starkt meriterande. Vi tror även att du har en högskoleutbildning inom relevant område. Eftersom kontakter med våra kunder utgör en del av ditt arbete och kunderna finns internationellt är det ett krav att du behärskar såväl engelska som svenska obehindrat i tal och skrift samt är noggrann i ditt sätt att dokumentera. Goda IT kunskaper samt erfarenhet från statistikverktyg som Minitab är meriterande. Vidare ställer arbetsuppgifterna höga krav på samarbetsförmåga, noggrannhet, strukturerat arbetssätt och problemlösningsförmåga.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i en framgångsrik börsnoterad koncern som ger dig stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Tjänsten är på heltid och med placering i Hörby.

Intresserad

För att veta mer om tjänsten kontakta HR Administratör Stefan Hasselblad, 0768-617183, stefan.hasselblad@nolato.com Din ansökan skickar du till hr.meditech@nolato.com och vi vill ha den senast den 2021-08-15. Vi arbetar löpande med rekryteringen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ort

Hörby, Sweden

Ansök innan

August 16, 2021

Kontaktperson

Stefan Hasselblad stefan.hasselblad@nolato.com

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato MediTech

With two sites, located in Hörby and Lomma in southern Sweden, Nolato MediTech offers full-service solutions for the medical device and pharma industries.