Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Quality Engineer

Till vår Kvalitetsavdelning i Lomma söker vi en driven Quality Engineer som kommer arbeta med bl.a. valideringar och avvikelser.

Nolato MediTech ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE. Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering.

 

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår utförande av uppgifter i våra kvalitetsprocesser så som validering av nya produkter/processer, CAPA/avvikelsehantering, ändringshantering, frisläppning av produkt, riskbedömning och framtagande av dokumentation så som instruktioner och kontrolldokument. Även vidareutveckling av våra kvalitetsprocesser och förbättringsarbete ingår i arbetet samt mycket kundkontakt. Du arbetar nära andra funktioner så som produktion, logistik och projekt i en verksamhet som främjar teamarbete som en del av vår LEAN kultur.

Profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med tillverkande produktion, kvalitetssäkring inom medicinteknik eller läkemedel i renrumsmiljö. Vi tror även att du har en högskoleutbildning inom relevant område. Arbete med polymera produkter är meriterande.Eftersom kontakter med våra kunder utgör en del av ditt arbete och kunderna finns internationellt är det ett krav att du behärskar såväl engelska som svenska obehindrat i tal och skrift samt är noggrann i ditt sätt att dokumentera. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom GMP och ISO13485. Goda IT kunskaper samt erfarenhet från statistikverktyg som Minitab är meriterande. Vidare ställer arbetsuppgifterna höga krav på samarbetsförmåga, noggrannhet, strukturerat arbetssätt och problemlösningsförmåga.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i en framgångsrik börsnoterad koncern som ger dig stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

Tjänsten är på heltid och med placering i Lomma.

Intresserad

För att veta mer om tjänsten kontakta:

Kvalitetschef, Lisa Faust, + 46 766 072 100, [email protected]

Din ansökan skickar du till [email protected] och vi vill ha den senast den 2023-03-31.

Vi arbetar löpande med rekryteringen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ort

Lomma, Sweden

Ansök innan

March 31, 2023

Kontaktperson

Stefan Hasselblad [email protected]

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato MediTech

With two sites, located in Hörby and Lomma in southern Sweden, Nolato MediTech offers full-service solutions for the medical device and pharma industries.