Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Servicetekniker

Till vår fabrik i Hörby söker vi en Servicetekniker som kommer arbeta med service på våra maskiner samt fastighet. 

Nolato MediTech ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE. Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering.

 

Vi söker en person som gillar problemlösning och är serviceinriktad då man ska stötta och hjälpa vår produktion med service och underhåll på vår maskinpark och fastighet. Vi tror du gillar utmaningar och ser problem som något spännande man kan lösa.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med förebyggande och akutunderhåll på vår maskinpark med bl.a. formsprutor, monteringsmaskiner, förpackningsmaskiner, tryckutrustning, robotar m.m. Underhåll på vår fastighet kommer också förekomma där vi har en del kritisk utrustning för vår produktion t.ex. kompressorer för våra renrum. Du kommer även medverka i nyinstallation av utrustning där även resor till tillverkare kan förekomma. På sikt kommer rollen även ingå i vår beredskapsgrupp där jourarbete förekommer.

Profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av automationsutrustning och robotar samt fastighetsanläggning. Meriterande är även om du tidigare har arbetat med formsprutningsutrustning men ett brinnande intresse för teknik tillsammans med en teknisk utbildning är för oss intressant där man utvecklas till att fylla vårt behov. I denna roll har man stort eget ansvar och behöver ha ett stort driv i sitt arbete. För att lyckas och trivas i rollen krävs framför allt att du har ett intresse för teknik och i synnerhet produktion. Du trivs med att arbeta nära produktionen, leverantörer och övriga avdelningar.

Då vi tillverkar medicintekniska komponenter så är det viktigt att man har en god förmåga för dokumentering då mycket av det vi gör ska dokumenteras. På avdelningen idag arbetar servicetekniker, underhållstekniker, verktygstekniker samt verkstadstekniker.

Nolato MediTech är en del av Nolato AB och har ca. 300 anställda.

Tjänsten är på heltid med placering i Hörby. Man kommer att främst arbeta dagtid där jourarbete kan förekomma.

Intresserad?

Vill Du veta mer, kontakta Underhållschef

Mikael Strandberg, +46 768 880010, [email protected]

Vi arbetar löpande med rekryteringen så vänta inte med att skicka in ditt CV och personliga brev till oss. Sista ansökningsdag är 2023-02-18.

Din ansökan skickar du till: [email protected]

Ort

Hörby, Sweden

Ansök innan

February 18, 2023

Kontaktperson

Stefan Hasselblad [email protected]

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato MediTech

With two sites, located in Hörby and Lomma in southern Sweden, Nolato MediTech offers full-service solutions for the medical device and pharma industries.