Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Supply Chain Manager

Nolato MediTech söker en driven supply chain manager att fortsätta utveckla våra flöden mot världsklass.

Nolato MediTech ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE. Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering.

 

Ledare hos oss är både chef, lärare och tränare i tillämpningen av de arbetssätt och metoder vi arbetar efter. Vi vill att du ständigt utmanar de strukturer och de arbetssätt som finns genom ditt närvarande och agerande ledarskap, vilket kommer att vara avgörande för vilka resultat som uppnås. Du skall både kunna fatta snabba beslut samtidigt som du tänker långsiktigt och strategiskt.

Som supply chain manager har du ett personalansvar för tre lagerarbetare och två produktionsplanerare. Teamet arbetar bl a med kapacitetsplanering , tillverkningsplanering, materialförsörjning, leveranser och fakturering. Avdelningen är ständigt i tät dialog med våra kunder och är en nyckelfunktion till fortsatt goda kundrelationer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utveckla gruppens kompetens och flexibilitet
  • Följa upp och förbättra mot avdelningens mål
  • Säkerställa logistikavdelningens leveranser i projekt
  • Utveckla användandet av affärssystemet
  • Ansvara för budget och investeringar för avdelningen
  • Arbete i fabriksledningen
  • Delaktig i att utveckla fabrikens olika flöde
  • Prognos och kapacitetsplanering gentemot kund, produktion och leverantörer
  • Utveckla effektiva supply chain koncept mot leverantörer och kunder

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi ser gärna att du har dokumenterad ledarerfarenhet och har arbetat som ledare för en supply chain funktion. Vi tror att du har en lämplig högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet och är van med att arbeta i affärssystem . Du har ett brinnande intresse för att leda och utveckla människor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har grundläggande kunskap och förståelse för LEAN som förhållningssätt.

Personliga egenskaper

Du är ansvarstagande, välorganiserad och affärsmässig och har förmågan att vara drivande och beslutsmässig när situationen så kräver. Din syn är att det alltid finns ett bättre sätt och du gillar att utmana organisationen i att förbättra mål och arbetssätt. Du försöker hitta lösningar som är bäst för oss och inte enbart din egen avdelning. Du trivs med att ha många kontaktytor, såväl interna som externa och drivs av att utveckla medarbetare till att överträffa sina mål.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i en framgångsrik börsnoterad koncern som ger dig stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Du får även möjlighet att arbeta med LEAN i ett väldigt engagerat bolag som nu är redo att ta nästa steg i utvecklingen.

Ansökan

Stämmer ovan beskrivning in på dig och du känner att detta är ett tillfälle som inte får missas? Skicka då in din ansökan till [email protected] senast den 2022-08-14.

Vill Du veta mer, kontakta:

Fabrikschef: Johan Blom, 0708-477019, [email protected]

HR Business Partner: Stefan Hasselblad, 0768-617183, [email protected]

Ort

Lomma, Sweden

Ansök innan

August 14, 2022

Kontaktperson

Stefan Hasselblad [email protected]

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato MediTech

With two sites, located in Hörby and Lomma in southern Sweden, Nolato MediTech offers full-service solutions for the medical device and pharma industries.