Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Underhåll- /Servicetekniker

Vi söker nu en person som är lösningsorienterad och serviceinriktad då man ska stötta och hjälpa vår produktion med service och underhåll på vår maskinpark och fastighet.

Nolato MediTech ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE. Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering.

 

Vi söker nu en person som är lösningsorienterad och serviceinriktad då man ska stötta och hjälpa vår produktion med service och underhåll på vår maskinpark och fastighet. Vi tror du gillar utmaningar och ser problem som något spännande man kan lösa.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med förebyggande och akut underhåll på vår maskinpark med bl.a. formsprutor, monteringsmaskiner, förpackningsmaskiner och robotar. I arbetet ingår även underhåll och felsökning på våra system i fastigheten, såsom kylmaskiner, fläktaggregat och kompressorer. På sikt kommer rollen även ingå i vår beredskapsgrupp där jourarbete förekommer.

Profil

I den här tjänsten ser vi gärna att du har erfarenhet utav felsökningsmetodik, hydraulsystem och industri. Meriterande är även om du tidigare har arbetat med formsprutningsutrustning eller automation men ett brinnande intresse för teknik tillsammans med en teknisk utbildning är också intressant för oss.  

I denna roll har man stort eget ansvar och behöver ha ett stort driv i sitt arbete. För att lyckas och trivas i rollen krävs framför allt att du har ett intresse för teknik och i synnerhet produktion. Du trivs med att arbeta nära produktionen, leverantörer och övriga avdelningar. Eftersom tjänsten till stora delar innebär service och stöd till andra är det viktigt att du är ödmjuk och prestigelös och utför de uppgifter som behövs på ett positivt sätt! Som person är du förändringsbenägen, lösningsorienterad och inte rädd för att "hugga" i när det behövs. Då vi tillverkar medicintekniska komponenter så är det viktigt att man har en god förmåga för dokumentering då mycket av det vi gör ska dokumenteras. På avdelningen idag arbetar servicetekniker, underhållstekniker, verktygstekniker samt verkstadstekniker. Nolato MediTech är en del av Nolato AB och har ca. 300 anställda.

Tjänsten är på heltid med placering i Hörby. Man kommer främst att arbeta dagtid, med jour ca var femte vecka.

Intresserad

Vill Du veta mer, kontakta Underhållschef Mikael Strandberg, +46 768 880010 [email protected]

Vi arbetar löpande med rekryteringen så vänta inte med att skicka in ditt CV och personliga brev till oss.

Sista ansökningsdag är 2024-06-02. Din ansökan skickar du till: [email protected]

Ort

Hörby, Sweden

Ansök innan

June 02, 2024

Kontaktperson

Stefan Hasselblad [email protected]

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato MediTech

With two sites, located in Hörby and Lomma in southern Sweden, Nolato MediTech offers full-service solutions for the medical device and pharma industries.