Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Underhållstekniker

Till vår fabrik i Lomma söker vi en underhållstekniker som kommer arbeta med service på våra maskiner samt fastighet. 

Nolato MediTech ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE. Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med reparationer och förebyggande underhåll på våra formsprutor och kringutrustning. Övrig kringutrustning kan vara robotar, monteringsmaskiner, tryckutrustning m.m. Underhåll på vår fastighet kommer också förekomma där vi har en del kritisk utrustning för vår produktion t.ex. kompressorer och ventilation för våra renrum. Beroende på profil så kan även service på formsprutningsverktyg tillkomma. 

Profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av formsprutor, fastighetsanläggning och automation/robotar. Men ett brinnande intresse för teknik tillsammans med en teknisk utbildning är för oss intressant där man utvecklas till att fylla vårt behov. Meriterande är även om man kan hantera svarv, fräs och svets. I denna roll har man stort eget ansvar och behöver ha ett stort driv i sitt arbete.

För att lyckas och trivas i rollen krävs framför allt att du har ett intresse för teknik och i synnerhet produktion. Du trivs med att arbeta nära produktionen, leverantörer och övriga avdelningar. Då vi tillverkar medicintekniska komponenter så är det viktigt att man har en god förmåga för dokumentering då mycket av det vi gör ska dokumenteras.

På avdelningen idag arbetar två underhållstekniker och fyra stycken på verkstaden. Nolato MediTech är en del av Nolato AB och har ca. 260 anställda där 80 arbetar på fabriken i Lomma.

Tjänsten är på heltid med placering i Lomma och förlagd till dagtid.

Intresserad

Vill du veta mer, kontakta Underhållschef Tom Almén, +46 766-956614, Tom.Almen@nolato.com

Vi arbetar löpande med ansökningar så vänta inte med att skicka in ditt CV och personliga brev till oss.

Sista ansökningsdag är 2022-04-30. Din ansökan skickar du till: hr.meditech@nolato.com

Ort

Lomma, Sweden

Ansök innan

April 30, 2022

Kontaktperson

Stefan Hasselblad stefan.hasselblad@nolato.com

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato MediTech

With two sites, located in Hörby and Lomma in southern Sweden, Nolato MediTech offers full-service solutions for the medical device and pharma industries.