Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Operatör-ställare

Är du en formsprutningsställare eller en operatör med tekniska kunskaper som vill utvecklas så är denna tjänst rätt för dig.

 

Nolato Plastteknik utvecklar och tillverkar kvalificerade plastkomponenter till industrikunder. Konstruktion och utveckling sker i nära samarbete med kunderna inom branscher såsom förpackningar, VVS, övrig industri och fordon. Nolato Plastteknik är ledande i Sverige inom området, och är dotterbolag till den internationella koncernen Nolato som med egen kompetens och långtgående specialistkunskaper erbjuder sina kunder högteknologisk utveckling och tillverkning av produkter och produktsystem baserade på olika polymera material som plast, silikon, TPE och gummi. Kunderna är till största delen stora, ofta globala, företag inom bland annat medicinteknik, läkemedel, hygien, telekom, fordon, vitvaror, trädgård/skog, byggsektorn och möbelindustri. På vår enhet i Göteborg är vi ca 100 anställda.

 

Teknisk operatör eller formsprutningsställare

(Dagskift)

Är du en formsprutningsställare eller en operatör med tekniska kunskaper som vill utvecklas så är denna tjänst rätt för dig. Nolato Plastteknik kan erbjuda dig en varierande och stimulerande roll där du får jobba med människor i en högt automatiserad produktion. Vi utvecklar och tillverkar kvalificerade plastkomponenter till industrikunder och är ledande inom området. 


Arbetsuppgifter och ansvarsområde: 

 • Ansvara för att omställningar (byte av formverktyg)
 • Ansvara för formsprutningsprocessen uppfyller kraven på kvalitet, cykeltid och kapabilitet enligt fastställda rutiner, arbetssätt och dokumentationskrav
 • Arbeta för att bibehålla stabila processer och rapportera i uppföljningssystem, eventuella avvikelser
 • Aktivt medverka till att uppnå gruppens målsättningar
 • Arbeta som Ställare/operatör i produktionsgruppen


Personlig profil - Meriterande

 • Teknisk erfarenhet
 • Truckkort
 • Erfarenhet av och bekväm med att arbeta i aktiv miljö
 • Vi tror att du har erfarenhet av Lean arbete där ständiga förbättringar står i fokus
 • God datavana
 • Gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med teknisk inriktning
 • Du behärskar svenska i tal och skrift
 • Certifierad formsprutningsställare
 • Traverskort

 

Som person är du kommunikativ och har en bra förmåga att ta människor. Du är strukturerad och ordningsam. Du stimuleras och trivs med att ha många aktiviteter igång samtidigt. Du har ett starkt driv och kommer med egna initiativ för att föra arbetat framåt. Du är prestigelös och en sann lagspelare. Du entusiasmerar dina kollegor och ger energi till gruppen. 

Vi erbjuder dig

En arbetsplats där vi satsar på våra medarbetare och har lyckats att skapa ett prestigelöst och samarbetsvilligt klimat. Vi kan erbjuda dig en spännande och bred roll där du har möjlighet att växa med dina uppgifter. 

Ansökan

Urvalet och tillsättningen av tjänsten sker löpande. Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev via knappen nedan.

Välkommen med din ansökan!

Ort

Hisings Backa, Sweden

Ansök innan

March 31, 2024

Kontaktperson

Steven Gorial [email protected]

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Plastteknik

Located in Gothenburg in western Sweden, Nolato Plastteknik offers advanced full-service injection molding and assembly solutions for leading industrial customers.