Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Nolato Polymer söker produktionsledare

I våra två anläggningar i Torekov och Ängelholm arbetar Nolato Polymer AB med formsprutning av plast till framförallt svensk industri. Husqvarna, Kinnarps och SKF är exempel på stora kunder. Vi är cirka 100 anställda och står inför en expansiv tillväxt de närmaste åren. Bolaget ingår i affärsområdet Industrial Solutions. Verksamheten inom Industrial Solutions bygger på starka, individuella entreprenörsbolag, som både har en egen marknad och driver kundprojekt tillsammans med andra bolag inom affärsområdet. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag som ingår i den börsnoterade Nolato koncernen.

 

Vi söker en produktionsledare för vår anläggning i Torekov. Du kommer vara ansvarig för ca 25 personer som arbetar i tre-skift. Nolato Polymer AB är ett bolag som vill satsa på engagerade medarbetare. 


DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ansvara för att den dagliga driften fungerar med rätt bemanning och att vi levererar enligt plan till kund avseende leveranstider och kvalitet. I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa att rutiner för skydd och säkerhet tillämpas samt att kvalitetskontroller fungerar och genomförs. Det ingår även att förbättra produktionsresultat när det gäller inom ovan nämnda områden. 

Du håller i skiftöverlämningar och dagligstyrningsmöten samt ansvar för medarbetarsamtal och arbetsmiljö. Vi ser dig som en katalysator för Lean-arbetet i produktionsorganisationen genom att arbeta med 5S, Daglig styrning, ständiga förbättringar och SMED.

Du rapporterar till företags VD och ingår i ledningsgruppen. Till din hjälp har du en resurs för orderhantering och planering samt Teamsledare på varje skift.


DIN PROFIL

Vi ser helst att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, har ett tekniskt intresse och har bra ledaregenskaper. Som produktionsledare krävs det att du är flexibel, kvalitetsmedveten, noggrann och har ett gott ordningssinne.

Att du har lätt för att samarbeta är något vi värdesätter högt samt att du har ett stort driv. Stor vikt kommer att läggas vid personlighet och engagemang. 

Du har goda kunskaper i svenska och engelska språket, både i tal och skrift.


VI ERBJUDER

Nolato Polymer erbjuder en mångkulturell och förtroendefull arbetsmiljö med möjligheter till utveckling. 

Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner med bland annat möjlighet till frukost, subventionerade luncher, friskvårdsbidrag, kaffe, frukt och andra personalaktiviteter.

 

ANSÖK

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Lars Karlsson, Produktionschef Torekov på 0768-65 30 43 eller via email nedan. För att ansöka till tjänsten så klicka på knappen "Ansök här". Bifoga personligt brev och CV. Urval sker löpande. 

Ort

Torekov, Sweden

Ansök innan

June 30, 2021

Kontaktperson

Lars Karlsson lars.karlsson@nolato.com

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Polymer

With two sites, located in Torekov and Ängelholm in southern Sweden, Nolato Polymer offers full-service injection molding and assembly solutions for leading industrial customers.