Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Redovisningsekonom

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av att arbeta självständigt med såväl löpande redovisning, bokslutsarbete och till viss del lön.

I våra två anläggningar i Torekov och Ängelholm arbetar Nolato Polymer AB med formsprutning av plast till framförallt svensk industri. Husqvarna och Kinnarps är exempel på stora kunder. Vi är cirka 100 medarbetare i bolaget, omsätter runt 250 miljoner kronor och ingår i affärsområdet Industrial Solutions. Verksamheten inom Industrial Solutions bygger på starka och individuella entreprenörsbolag som kontinuerligt satsar på kompetenshöjning och löpande investeringar i spjutspetsteknologier. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag som ingår i den börsnoterade Nolato-koncernen.

 

 

NOLATO POLYMER SÖKER EN REDOVISNINGSEKONOM

Har du erfarenhet av att självständigt arbeta med redovisning i ett större bolag? Då ska du söka tjänsten och du kommer att komma till en öppen atmosfär med familjestämning och högt till tak. Anställningsort är efter överenskommelse, antingen Ängelholm eller Torekov.


DINA ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en person som har mångårig erfarenhet av att arbeta självständigt med såväl löpande redovisning, bokslutsarbete och till viss del lön. Det är en tjänst som innebär frihet under ansvar, är utmanade och utvecklande. 

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:  

 • Hantera löpande bokföring och bokslutsredovisning
 • Sköta viss löneadministration i Agda
 • Avstämning av en del balanskonton inför månads- och årsbokslut
 • Avstämning bank samt hantera in- och utbetalningar
 • Kund- och leverantörsreskontra samt kravhantering
 • Ansvar för visst administrativt underhåll i vårt affärssystem
 • Momsdeklaration, periodisk sammanställning och myndighetsrapportering

 

DEN DU ÄR IDAG 

I denna roll är det bra om man är öppen och kommunikativ. För att trivas ser vi att du gillar att arbeta med många kontaktytor men i en roll där du självständigt driver ditt arbete framåt. 

För att lyckas i tjänsten som Redovisningsekonom på Nolato Polymer ser vi att du har:

 • Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Bred systemerfarenhet av relevanta system
 • Goda kunskaper i svenska samt engelska i såväl tal som skrift. 
 • Goda kunskaper i Officepaketet

Det är meriterande om du utöver ovan även har:

 • Erfarenhet av affärssystemet IFS och Visma/Agda PS
 • God kunskap inom löneadministration

 

VAD DU BLIR EN DEL AV

Nolato Polymer erbjuder en mångkulturell och förtroendefull arbetsmiljö med möjligheter till utveckling. 

Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner med bland annat gemensam frukost varje vecka, subventionerade luncher, kaffe, frukt, generöst friskvårdsbidrag, flextid och i viss mån arbetsmöjlighet hemifrån om så önskas samt uppskattade personalaktiviteter. 

Tjänsten är på heltid, dagtid med placering antingen i Torekov eller Ängelholm. Du rapporterar till Ekonomi- och HR-chef. 

ANSÖK

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta vår Ekonomi- och HR-chef Ulrica Nilsson 0725-538809 eller [email protected]

Ansökan med personligt brev och CV skickas vi knappen "Ansök nu" nedan. Märk ansökan med referens ”REDOVISNINGSEKONOM 2024”. Urval sker löpande, ansök dock senast 2024-02-23.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ort

Torekov & Ängelholm, Sweden

Ansök innan

February 23, 2024

Kontaktperson

Ulrica Nilsson, Ekonomi och HR Chef, 0725-538809 [email protected]

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Polymer

With two sites, located in Torekov and Ängelholm in southern Sweden, Nolato Polymer offers full-service injection molding and assembly solutions for leading industrial customers.