Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Verktygstekniker

Nolato Polymer söker en erfaren verktygstekniker som kommer att arbeta med underhåll, service och reparationer av formverktyg i deras produktionsanläggning i Torekov. 

I våra två anläggningar i Torekov och Ängelholm arbetar Nolato Polymer AB med formsprutning av plast till framförallt svensk industri. Husqvarna och Kinnarps är exempel på stora kunder. Vi är cirka 100 anställda och står inför en expansiv tillväxt de närmaste åren. Bolaget ingår i affärsområdet Industrial Solutions. Verksamheten inom Industrial Solutions bygger på starka och individuella entreprenörsbolag. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag som ingår i den börsnoterade Nolato koncernen.

 

Som Verktygstekniker kommer du att arbeta med skärande bearbetning så som fräsning och svarvning, utföra reparationer, förbättringar och underhåll av formverktyg. Detta omfattar även demontering och montering av verktygsdelar, statusbedömningar, underhåll av slitdelar samt vid behov avgöra om reparation ska utföras av extern verkstad. Även annan bearbetning, förbättringsarbete och service på övrig produktionsutrustning förekommer. Som Verktygstekniker kommer du ha en nyckelroll för att säkerställa att Nolato Polymer producerar produkter av högsta kvalitet.

Du kommer arbeta i en mångsidig roll med ett trevligt team bestående av en handfull mekaniker och elektriker, och du rapporterar till vår Tekniska Chef. 

Dina kvalifikationer

  • Teknisk gymnasieutbildning
  • Gedigna erfarenheter och kunskaper i svarvning och fräsning
  • Tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter
  • Du pratar och skriver obehindrat i både svenska och engelska

 

Din profil 

För att lyckas i rollen har du arbetat i flera år med skärande bearbetning, manuell fräsning och svarvning. Som tekniker har du förmågan att arbeta både självständigt och i samarbete med kollegor, mot gemensamma mål. Du är en lösningsorienterad person med en god praktisk och analytisk förmåga, ordningsam, ansvars- och initiativtagande samt har en hög känsla för service. 

 

Vi erbjuder

Nolato Polymer erbjuder en förtroendefull arbetsmiljö med möjligheter till utveckling. Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner med bland annat möjlighet till subventionerad frukost och lunch, friskvårdsbidrag, kaffe, frukt och övriga personalaktiviteter.  

Du kommer även få möjlighet att arbete i en verksamhet som tagit stora tekniska kliv och består av många högteknologiska och automatiserade processer. Som verktygstekniker på Nolato Polymer bidrar du med ditt yrkeskunnande för att fortsatt driva den utvecklingen framåt. 

Placeringsort: Torekov men det kan förekomma arbete vid vår enhet i Ängelholm.

Tjänsten är 100 % och dagtid.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsfirman Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen nedan. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Ort

Torekov, Sweden

Ansök innan

April 29, 2022

Kontaktperson

Christofer Dahlman, Rekryteringskonsult Intenso Teknikrekrytering, 0702-469300

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Polymer

With two sites, located in Torekov and Ängelholm in southern Sweden, Nolato Polymer offers full-service injection molding and assembly solutions for leading industrial customers.