Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Verktygstekniker - formverktyg

Till företagets enhet i Torekov söker vi nu en driven verktygstekniker – formverktyg, med intresse för underhåll, service, reparationer och som gillar förändringsarbete.

I Nolato Polymers två anläggningar i Torekov och Ängelholm arbetar vi med formsprutning av plast till framförallt svensk industri. Husqvarna, Kinnarps och SKF är exempel på stora kunder. Vi är cirka 100 anställda och står inför en expansiv tillväxt de närmaste åren. Bolaget ingår i Nolatokoncernens affärsområde Industrial Solutions. Verksamheten inom Industrial Solutions bygger på starka, individuella entreprenörsbolag, som både har en egen marknad och driver kundprojekt tillsammans med andra bolag inom affärsområdet. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag.

 

ARBETSUPPGIFTER

Som Verktygstekniker hos Nolato Polymer har du en nyckelroll för att säkerställa att vi producerar produkter av högsta kvalitet. Du kommer arbeta med skärande bearbetning så som fräsning och svarvning, utföra reparationer, förbättringar och underhåll av formverktyg. Detta omfattar även demontering och montering av verktygsdelar, statusbedömningar samt underhåll av slitdelar. Enklare reparationer av formverktyg vid haverier samt vid behov avgöra om reparation ska utföras av extern verkstad. Även annan bearbetning, förbättringsarbete samt service på övrig produktionsutrustning förekommer. Du kommer arbeta i en mångsidig roll ett trevligt team bestående av en handfull mekaniker och elektriker, och du rapporterar till vår Maintenance-Facility Manager.

DIN PROFIL

Vi på Nolato Polymer bryr oss om din personlighet, lika mycket som dina kvalifikationer. För att lyckas i rollen tror vi att du är teknikintresserad med förmågan att på ett självständigt sätt arbeta mot gemensamma visioner och mål. Du är lösningsorienterad med en god analytisk förmåga. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav.

Som person är du ordningsam, självgående och initiativtagande samt har en hög känsla för service. Du är positiv, har en hög arbetsmoral och är samarbetsvillig samtidigt som du trivs i din tekniska roll.

VI ERBJUDER

Nolato Polymer erbjuder en mångkulturell och förtroendefull arbetsmiljö med möjligheter till utveckling. Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner med bland annat möjlighet till frukost, subventionerade luncher, friskvårdsbidrag, kaffe, frukt och övriga personalaktiviteter.  Du kommer även få möjlighet att arbete i en verksamhet som tagit stora tekniska kliv och består av många högteknologiska och automatiserade processer. Som verktygstekniker på Nolato Polymer bidrar du med ditt yrkeskunnande för att fortsatt driva den utvecklingen framåt.
 

Ort

Torekov, Sweden

Ansök innan

November 15, 2021

Kontaktperson

Johan Angerfors johan.angerfors@jeffersonwells.se

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Polymer

With two sites, located in Torekov and Ängelholm in southern Sweden, Nolato Polymer offers full-service injection molding and assembly solutions for leading industrial customers.