Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Processtekniker

Vill du vara med och driva framtidens produktionsteknik?

I våra två anläggningar i Torekov och Ängelholm arbetar Nolato Polymer AB med formsprutning av plast till framför allt svensk industri. Husqvarna och Kinnarps är exempel på stora kunder. Vi är cirka 100 medarbetare i bolaget, omsätter runt 250 miljoner kronor och ingår i affärsområdet Engineered Solutions. Verksamheten inom Engineered Solutions bygger på starka och individuella entreprenörsbolag som kontinuerligt satsar på kompetenshöjning och löpande investeringar i spjutspetsteknologier. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag som ingår i den börsnoterade Nolato-koncernen.Vill du vara med och driva framtidens produktionsteknik? Då är detta din chans! Vi söker en ambitiös processtekniker som vill vara en nyckelspelare i vår framgångsrika produktionsprocess. Med möjligheten att påverka och optimera våra processer kommer du vara en viktig del i vår strävan efter hög kvalitet och effektivitet. Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Läs mer och ansök nu för att bli en del av vårt innovativa team!


OM TJÄNSTEN

En Processtekniker hos oss är en händig, driven och självgående person som har ett stort intresse för tillverkning och formsprutning. Detta är en utvecklande roll med varierande och spännande arbetsuppgifter. Du ingår i ett team med Processtekniker och samarbetar med många på företaget, bl a vår underhållsavdelning, kvalitetsteamet och självklart våra produktionsteam.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta;

  • Bistå vid framtagning av produktionstekniska lösningar i våra projekt
  • Ansvara för prov/inkörning/PPAP av nya verktyg/material
  • Ansvara för framtagning av prototyper och modifierade produkter
  • Ansvara för inkörning av maskiner och utrustning
  • Viss programmering av robotar
  • Dokumentera processinställningar
  • Medverka till lösningar av produktionstekniska problem i våra vardagliga processer
  • Utbildning av produktionspersonalen inom området produktionsteknik
  • Bistå underhållspersonal med kompetens

Tjänsten är på heltid med placering i Torekov men vid behov kommer du även stötta produktionen i Ängelholm. Körkort och tillgång till bil krävs.

DEN DU ÄR IDAG

Du har minst teknisk gymnasial utbildning och det är ett krav att du har god erfarenhet av formsprutning. Erfarenhet av automation är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, och önskvärt är även goda engelskkunskaper.

Du behöver vara strukturerad och ha god vana att använda dator för att dokumentera inställningar och processer. Eftersom du kommer ha många kontaktytor inom vår verksamhet så söker vi någon som är bra på att samarbeta och har social kompetens för att därmed kunna bidra till att skapa en positiv teamkänsla. Om du dessutom är resultatorienterad och har ett stort intresse för att utveckla och förbättra metoder, rutiner och maskiner för att öka effektiviteten, är du precis den vi behöver. Är du förutom detta den som brukar komma med kreativa förslag på jobbet? Perfekt, för det är något vi värdesätter högt och vi ser fram emot ett möte med dig.

 

VAD DU BLIR EN DEL AV

Nolato Polymer erbjuder en mångkulturell och förtroendefull arbetsmiljö med möjligheter till utveckling. Vi arbetar med att kontinuerligt vidareutbilda vår personal. Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner med bland annat möjlighet till frukost, subventionerade luncher, friskvårdsbidrag, kaffe, frukt och andra uppskattade personalaktiviteter. Vi har naturligtvis kollektivavtal. Läs gärna mer här: https://www.nolato.com/nolatopolymer-jobb


ANSÖK

I denna rekrytering samarbetar Nolato Polymer AB med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Vid frågor ta kontakt med rekryteringskonsult Niclas Fagerlund på 0721-850106 alternativt [email protected]

Tjänsten söker du via "Ansök nu" nedan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post! Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ort

Torekov-Ängelholm, Sweden

Ansök innan

June 30, 2024

Kontaktperson

Via Jefferson Wells Niclas Fagerlund på 0721-850106 alternativt [email protected]

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Polymer

With two sites, located in Torekov and Ängelholm in southern Sweden, Nolato Polymer offers full-service injection molding and assembly solutions for leading industrial customers.