Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Processtekniker

Vi söker nu en engagerad processtekniker som fördelar sin tid mellan Torekov och Ängelholm.  

I våra två anläggningar i Torekov och Ängelholm arbetar Nolato Polymer AB med formsprutning av plast till framförallt svensk industri. Husqvarna och Kinnarps är exempel på stora kunder. Vi är cirka 115 medarbetare i bolaget, omsätter runt 250 miljoner kronor och ingår i affärsområdet Industrial Solutions. Verksamheten inom Industrial Solutions bygger på starka och individuella entreprenörsbolag som kontinuerligt satsar på kompetenshöjning och löpande investeringar i spjutspetsteknologier. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag som ingår i den börsnoterade Nolato-koncernen.
DINA ARBETSUPPGIFTER SOM PROCESSTEKNIKER 

Processtekniker hos oss är en händig, driven och självgående person som har ett stort intresse för tillverkning och formsprutning. Detta är en utvecklande roll med varierande och spännande arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta; 

  • Bistå vid framtagning av produktionstekniska lösningar i våra projekt
  • Ansvara för prov/inkörning/PPAP av nya verktyg/material
  • Ansvara för framtagning av prototyper och modifierade produkter
  • Ansvara för inkörning av maskiner och utrustning
  • Medverka till lösningar av produktionstekniska problem i våra vardagliga processer
  • Utbildning av produktionspersonalen inom området produktionsteknik
  • Bistå underhållspersonal med kompetens

 

DEN DU ÄR IDAG

Vi ser helst att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom industrisektorn. Du har minst teknisk gymnasial utbildning och god erfarenhet av formsprutning. Erfarenhet av automation är meriterande.

Att du har lätt för att samarbeta och social kompetens är något vi värdesätter högt då du har många kontaktytor i vår verksamhet. Du har stort intresse för att utveckla och förbättra metoder, rutiner och maskiner för att vi tillsammans ska nå våra mål avseende effektivitet och utveckling. Brukar du vara kollegan som kommer med kreativa förslag på din arbetsplats? Då är du den vi söker! Är du dessutom resultatorienterad och har en förmåga att skapa en teamkänsla tillsammans med dina arbetskamrater tycker vi att du ska komma hit för ett möte. Vi kanske är framtiden tillsammans?
Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är önskvärt. Körkort och tillgång till bil krävs. 

VAD DU BLIR EN DEL AV

Nolato Polymer erbjuder en mångkulturell och förtroendefull arbetsmiljö med möjligheter till utveckling. 

Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner med bland annat möjlighet till frukost, subventionerade luncher, friskvårdsbidrag, kaffe, frukt och andra uppskattade personalaktiviteter. 

Tjänsten är på heltid, 2-skift med placering i Torekov och Ängelholm.

ANSÖK

För ytterligare information hör av dig till Ruzica Tadic, Produktionschef Ängelholm.

Ansök via "Ansök nu"-knappen nedan med personligt brev och CV.

Vi tillämpar ett löpande urval och emotser därför gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-09-30.

 

Ort

Torekov-Ängelholm, Sweden

Ansök innan

September 30, 2023

Kontaktperson

Ruzica Tadic, Produktionschef Ängelholm, mobil: 0709-20 98 80 [email protected]

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Polymer

With two sites, located in Torekov and Ängelholm in southern Sweden, Nolato Polymer offers full-service injection molding and assembly solutions for leading industrial customers.