Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Key Account Manager

 Vi söker dig som vill hitta, ansvara och utveckla ett antal av Nolato Silikontekniks större kunder.

Nolato Silikonteknik är ett högteknologiskt företag med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Man utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast och silikon. Specialiteten är de egenutvecklade elektriskt ledande silikonmaterialen som används för att tillverka EMC packningar. För Nolato är det viktigt att du som anställd trivs, mår bra och utvecklas. Ett bevis på detta är den låga personalomsättningen – anställda trivs och stannar kvar länge i företaget vilket gjort att man byggt upp en omfattande kompetens. Välmående står högt på agendan och man erbjuder samtliga anställda frikostiga friskvårdsbidrag eftersom man tror på en sund balans mellan arbete och fritid.Har du ett starkt affärsintresse och känslan för att bygga och stärka relationer? Vill du arbeta i en global organisation och i rollen som Key Account Manager?

För rekrytering till Nolato Silikonteknik, söker vi nu dig som vill hitta, ansvara och utveckla ett antal av Nolato Silikontekniks större kunder. Varmt välkommen med din ansökan!

I Hallsberg ligger Nolato Silikontekniks huvudkontor och tekniska centrum. Här produceras, utvecklas och förädlas företagets världsledande lösningar och produkter baserade på elektriskt ledande silikon. Slutprodukterna används inom en rad olika branscher såsom telekom, automotive, konsumentelektronik, medicintekniska produkter och säkerhetsapplikationer.

Företaget är drygt 80 anställda i Hallsberg och är verksamma såväl nationellt som internationellt med siter i Kina, Malaysia, Ungern och USA. Man har en stor internationell kundbas som växer kontinuerligt. Flera av kunderna är världsledande inom sina områden och utvecklar högteknologiska produkter med mycket hög komplexitet. För dig innebär det en möjlighet att bygga upp ett professionellt nätverk och jobba med de bästa av de bästa! Orderingången är stark och efterfrågan på Nolato Silikontekniks tjänster är stor varför man vill växa med flera personer i verksamheten.

Arbetsuppgifter

Som Key Account Manager hos Nolato erbjuds du ett utmanande jobb i ett dynamiskt och globalt verkande företag. En av dina huvudsakliga uppgifter är att på ett affärsmässigt och strategiskt sätt identifiera, utveckla och vårda Nolato Silikontekniks nyckelkunder.

I rollen ingår även nykundsbearbetning och du förväntas hitta nya vägar att bearbeta marknaden på, både vad gäller kunder och produkter. Att förstå kundernas behov och utvecklingspotential är en viktig del av arbetet.

Som Key Account Manager på Nolato Silikonteknik ingår även att följa och till viss del leda affärerna under hela projekt- och produktionsfasen. Du arbetar kontinuerligt med proaktiv problemlösning och en maximering av kundnöjdhet.

Vem är du?

Triggas du av att nå mål man inte trodde var möjliga och är en person som inte är rädd för att kasta dig in i nya situationer, då kan det här vara rollen för dig?!

Vi ser att du som söker tjänsten har en relevant bakgrund med en teknisk och/eller kommersiell inriktning samt erfarenhet från att arbeta internationellt. Du är resultatinriktad och drivs av att bygga relationer och att göra affärer. Du är van att jobba mot uppsatta mål och ser detta som en utmaning. Avgörande för framgång i tjänsten är närvaro på marknaden vilket gör att Du kommer att ha minst 60 övernattningar om året då de flesta kunder finns utanför Sverige.

För att trivas bör du vara prestigelös och ödmjuk och van att jobba med olika typer av människor. Vidare ser vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt och van att jobba med kontinuerlig rapportering och uppföljning.

För att lyckas i rollen krävs att du behärskar engelska och svenska mycket väl i tal och skrift, övriga språk är meriterande.

Vad kan Nolato Silikonteknik erbjuda dig?

Som nyanställd på Nolato är mentorskap och introduktion en självklarhet. Under din första tid kommer du få möjlighet att bekanta dig med verksamheten i ett introduktionsprogram samt arbeta tätt tillsammans närmsta chef/kollegor. Nolato satsar på sin personal genom att bland annat erbjuda flexibel arbetstid, frikostigt friskvårdsbidrag och olika typer av friskvårdsaktiviteter. Man har möjlighet att vidareutveckla sig genom utbildningar och företaget ser mycket positivt på interna karriärer.

Information och ansökan

Urval sker löpande. Tjänsten är en direktrekrytering och rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting. Du kommer anställas direkt hos Nolato Silikonteknik. Om du har några frågor eller funderingar kopplat till tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Linda Axäng, AxÖ Consulting, på telefonnummer + 46 (0)79 340 54 42 eller via mejl [email protected], alternativt kontakta Oskar Bernling, AxÖ Consulting, på telefonnummer 073-915 70 61 eller via mejl [email protected]

Avgörande för framgång i tjänsten är närvaro på marknaden vilket gör att Du kommer att ha minst 60 övernattningar om året. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan senast den 28 augusti 2022. Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.


 

Ort

Hallsberg, Sweden

Ansök innan

August 28, 2022

Kontaktperson

Linda Axäng, AxÖ Consulting, telefonnummer + 46 (0)79 340 54 42 [email protected]

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Silikonteknik

Headquartered in Hallsberg in central Sweden and with sites on three continents, Nolato Silikonteknik is a leading provider of electromagnetic interference (EMI) shielding and thermal interface solutions.