Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Nolato Gota söker Ekonomichef

Är du en engagerad ledare, utvecklingsbar, vill arbeta med helheten inom ekonomi och är självständig i din yrkesroll?

Beläget i Götene i Västsverige erbjuder Nolato Gota helhetslösningar för fordons- och industrimarknaden. Nolato Gota är ett högteknologiskt formsprutningsföretag specialiserat på utveckling och tillverkning av avancerade plastprodukter med stort tekniskt innehåll. Vi erbjuder en hög grad av automatisering med upp till 4K formsprutning, svetsning, ingjutning, robotmontering och automatiserad foamapplicering.

Nolato Gota tillverkar kvalificerade plastkomponenter till fordons- och industrikunder till exempel insugningsrör och bränsletankar. Vår enhet i Götene har en produktionsyta på 35.000 m2 med 80 formsprutor och 100 robotar och vi är något över 230 anställda.

Vi är en ansvarstagande arbetsgivare där vi ställer upp för varandra och agerar välorganiserat både mot våra kunder som våra kollegor. Nolato har en stark värdegrund där både personlig utveckling, trygghet, säkerhet och hållbarhet är en självklarhet för att vara ett välmående företag.
Tjänstebeskrivning

Som Ekonomichef i Nolato Gota AB som ingår i den börsnoterade koncernen Nolato AB kommer du att ha det övergripande ansvaret för bolagets ekonomiska underlag, tillsammans med ditt dedikerade team bestående av två medarbetare. Din roll innefattar att hantera frågor av finansiell- och affärsmässig natur, där du har fullt ansvar för resultat- och balansräkning, budgetering och prognoser, månadsrapportering och årsredovisning. En central uppgift är att noggrant analysera och följa upp resultat samt övervaka verksamhetens lönsamhet. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Denna spännande position är placerad i Götene och erbjuder en möjlighet att vara en nyckelspelare i ett framgångsrikt och dynamiskt företag, där du får chansen att påverka och forma dess framtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant ekonomisk utbildning tillsammans med flera års erfarenhet i en roll med liknande arbetsuppgifter från tillverkande bolag, eller mångårig erfarenhet som Controller som är redo att ta steget att axla denna roll. Du bör ha erfarenhet av arbete inom produktion och känna dig bekväm med att leda ett ekonomiteam.
Du har en mycket god analytisk förmåga och är intresserad av analysen i siffrorna men även helheten och affären, med erfarenhet av sammanställning/analys av finansiella nyckeltal. Vidare har du mycket goda Excel- och IT-kunskaper. Du behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Struktur samt ordning och reda är viktigt för dig, du besitter förmågan att självständigt lösa problem. Du är naturligt driven att arbeta med förbättringar och att utveckla processer och rutiner. Att dela med dig av din kunskap och erfarenhet till kollegor är en självklarhet för dig. För att lyckas i rollen behöver du vara social, prestigelös och ha lätt för att samarbeta.

Du arbetar professionellt med en affärsmässig inställning, där du på bästa sätt skapar värde för verksamheten i allt du gör. Med ditt helhetsperspektiv och strukturerade arbetssätt trivs du med att ta ansvar och bidra till att sätta rutiner i linje med bolagets vision och mål. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, såsom social kompetens, ditt ledarskap och förmågan att samarbeta.

Vi erbjuder en spännande och ansvarsfull roll på ett bolag med goda framtidsutsikter. Här får du möjlighet att både bidra till och lära av vår verksamhet, påverka och växa i din roll tillsammans med oss på Nolato Gota!

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 072-402 46 10.

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida som du kommer till via att trycka på "Ansök nu" knappen nedan, snarast, dock senast 31 mars 2024.

I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan! 

 

Ort

Götene, Sweden

Ansök innan

March 31, 2024

Kontaktperson

Jimmy Harriyson, rekryterare på Nexer Recruit, 072-402 46 10 [email protected]

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato Gota

Located in Götene in western Sweden, Nolato Gota offers full-service solutions for the automotive and general industry markets.