Contact us

Sending Email...

Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required
Valid input required

LEDIG TJÄNST

Vi söker en Ekonomi & HR chef

Är du intresserad av affärsutveckling och strategiarbete och vill arbeta i en operativ chefsroll i en internationell miljö. Då är detta rollen för dig!

Nolato MediTor AB är ett företag i stark tillväxt och ingår i affärsområdet Medical Solutions i Nolatokoncernen. Nolato MediTor är ett välkänt företag i branschen och vi utvecklar och tillverkar medicintekniska produkter i partnerskap med globalt ledande Life Science bolag. Vi värdesätter långsiktiga och starka relationer med våra kunder. Produkter utvecklade och tillverkade i Torekov används i medicinteknisk utrustning på sjukhus över hela världen. Vårt företag är lokaliserat i det vackra Torekov på Bjärehalvön.

 

Bolaget är i en stark tillväxtfas och förutom att säkerställa det löpande ekonomiarbetet där du också är operativt delaktig så läggs stor vikt vid affärsstyrning och utveckling av rutiner och processer. Rollen innebär också ansvar för HR-funktionen.

Till din hjälp har du fyra medarbetare; Ekonomiassistent, HR-ansvarig, Löneadministratör och en IT ansvarig. Du rapporterar till VD Johan Barkentin och du sitter med i Nolato MediTors ledningsgrupp. 

Huvudsakliga ansvarsområden och uppgifter: 

  • Leda och styra ekonomi- och HR avdelningen
  • Stötta organisationen med ekonomiska analyser
  • Leda budgetarbetet
  • Bokslut och deklarationer 
  • Koncernrapportering
  • Ytterst ansvarig för HR-funktionen och uppgifter relaterade till denna
  • Ett koordinerande ansvar för IT-frågor
  • Utveckla medarbetare inom den egna avdelningen

 

Erfarenhet och personliga egenskaper: 

För att klara rollen bra tror vi tror att du har en civilekonomexamen eller motsvarande högskoleutbildning. Du har minst 3 års erfarenhet som ekonomiansvarig, produktions-controller eller liknande. Du har god förståelse för redovisningens alla delar och är van att själv göra bokslut. Du behöver vara stark i analys och förstå hur du ska använda sifforna för att stötta verksamheten optimalt.

Då du kommer arbeta i en internationell miljö är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på både engelska och svenska. Erfarenhet från tillverkande industri och LEAN är starkt meriterande.
Tidigare ledarerfarenhet är en fördel men inget krav. Viktigast är att du är intresserad av att leda, motivera och utveckla medarbetare genom en coachande ledarstil.

Vad erbjuder Nolato MediTor dig?

Ett stimulerande arbete i en framgångsrik, börsnoterad koncern. Du får mycket goda utvecklingsmöjligheter och får stort mandat att möta de utmaningar som framtiden erbjuder. Som Ekonomi/HR chef och medlem i ledningsgruppen har du en viktig roll i att påverka bolagets framtid.

Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner med bland annat möjlighet till frukost, subventionerade luncher, friskvårdsbidrag, kaffe, frukt och andra personalaktiviteter.

Din ansökan

Låter detta som en spännande roll för dig, tveka inte att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.

 

Ort

Torekov, Sweden

Ansök innan

March 15, 2024

Kontaktperson

HR Business Partner; Mikael Kvist, 0706-311809 [email protected]

CAREERS

Careers in Sweden

We are a responsible employer that supports its employees and provides expert services for our customers. Nolato has strong core values, in which both professional development and personal wellbeing are key drivers for a successful company.

EMPLOYEE STORIES

It's all about people

The contribution our employees make lies at the heart of our business. Their skills, capabilities, and adaptability are valuable resources in our efforts to continually improve. Read and listen to some of their stories about how it is to work at Nolato.

GROUP COMPANY

Nolato MediTor

Located in Torekov in southern Sweden, Nolato MediTor offers full-service solutions for the medical device and pharma markets.